Διέγραψε Α.Ο. Μαγνησίας και Γ.Σ. Βελεστίνου ο ΣΕΓΑΣ

Εκπρόσωποι από 173 σωματεία του ΣΕΓΑΣ τίμησαν με την παρουσία τους τη Γενική Συνέλευση και έδειξαν τη στήριξη τους στη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων ενέκριναν με πλειοψηφία (172 ναι, 1 λευκό) την Έκθεση Πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου από 01/01/2023 μέχρι 31/12/2023.

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο Οικονομικός και Ταμειακός απολογισμός, ο Ειδικός απολογισμός Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και ο ειδικός απολογισμός Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ), από 01/01/2023 έως 31/12/2023.

Τα σωματεία ενέκριναν ομόφωνα την Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη χρήση από 01/01/2023 έως 31/12/2023, τον απολογισμό και τον ισολογισμό και απάλλαξαν τη Διοίκηση από κάθε διαχειριστική ευθύνη.

Το μέλος της διοίκησης Κώστας Τριαντάφυλλος έκανε την παρουσίαση στις τροποποιήσεις των άρθρων του καταστατικού του ΣΕΓΑΣ, οι οποίες πέρασαν κατά πλειοψηφία (δύο λευκά), ενώ ομόφωνα εγκρίθηκε και ο κανονισμός του ΣΕΓΑΣ για την εναρμόνισή στις αντίστοιχες τροποποιήσεις του νομοκανονιστικού πλαισίου.

Νωρίτερα, οι εκπρόσωποι των σωματείων είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν για θέματα που αφορούν το σώμα, τις τοπικές τους περιφέρειες και το έργο της διοίκησης και έλαβαν απαντήσεις από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, στις τοποθετήσεις που έκαναν.

Διαγραφή 67 σωματείων

Στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης διαγράφηκαν 67 σωματεία, καθώς δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις που θέτει ο Νόμος. Μεταξύ αυτών είναι και δύο από τη Μαγνησία, ο Α.Ο. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ και ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ.

Για τους αθλητές και τις αθλήτριες αυτών των σωματείων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (1/4) 10ήμερη μεταγραφική περίοδο, που θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 11 Απριλίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.