Δήλωση του Άρη Γιαννούτσου, που παραιτήθηκε από τον Ιάσονα Α.Μ.

Από τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς για προσωπικούς λόγους παραιτήθηκε ο προπονητής Άρης Γιαννούτσος, ο οποίος έκανε την παρακάτω προσωπική δήλωση:

«Μετά από 18 μήνες πολύ καλής και έντιμης συνεργασίας με τον ιστορικό σύλλογο του Ιάσονα Άλλης Μεριάς για καθαρά προσωπικούς λόγους και μετά από πολλή σκέψη  αποφάσισα να παραιτηθώ από προπονητής της ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους αθλητές μου, που ήταν και θαυμάσιοι χαρακτήρες και με τους οποίους πορευτήκαμε μαζί όλο αυτό το υπέροχο ταξίδι που διήρκεσε σχεδόν δύο χρόνια μέσα από πολλές χαρές και λιγότερες λύπες, με την ομάδα μας να φτάνει στη δεύτερη θέση και να βρίσκεται μέσα στον  στόχο της ανόδου. Να τους ευχηθώ από καρδιάς καλή συνέχεια με υγεία, πάθος και προσήλωση στον στόχο τους!

Αλλά και ένα ευχαριστώ στον πρόεδρο κ. Γεωργαλή και όλο το Δ. Σ. του συλλόγου για την στήριξή τους και την αμέριστη συμπαράσταση σε εμένα και σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Και τέλος ένα τεράστιο ευχάριστο στον φροντιστή μας και την ψυχή του συλλόγου εδώ και πολλά χρόνια, τον Μίλτο Καραπιπέρη! Καλή συνέχεια και όσο μπορώ θα είμαι κοντά σας!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.