Δήμητρα Ευξεινούπολης: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Το σημερινό φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ένα πολύτιμο τεστ για τον Μιχάλη Ανδρωνά και τους συνεργάτες του στο προπονητικό επιτελείο της Δήμητρας Ευξεινούπολης, προκειμένου να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας, που μπαίνει στην τελική της ευθεία ενόψει της έναρξης της Γ’ Εθνικής.

Ως «νεοφώτιστη» η Δήμητρα στη Γ’ Εθνική, ξέρει ότι θα έχει δύσκολο έργο μπροστά της, ωστόσο όλα τα μέλη της εμφανίζονται αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να υπερκεράσουν τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν μπροστά τους, εξ αρχής.

Η Δήμητρα άλλωστε ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της με εκτός έδρας παιχνίδι στις 11 Οκτωβρίου απέναντι στον Φωκικό, και όλοι θέλουν το καλύτερο δυνατό από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Όσον αφορά τα φιλικά από εκεί και πέρα, δεν αναμένεται να δοθεί κάποιο άλλο, με τον Μιχάλη Ανδρωνά, μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια με Αναγέννηση Καρδίτσας και Ολυμπιακό Βόλου, να δίνει ρεπό στους παίκτες του το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να αποφορτιστούν από την έντονη προετοιμασία και να πάρουν ανάσες. Από την ερχόμενη Δευτέρα ωστόσο άπαντες επιστρέφουν στο γήπεδο προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία στοχευμένα για τον αγώνα με τον Φωκικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.