Δήμος Νοτίου Πηλίου: Εγκαίνια Γηπέδου 5Χ5 στο  Τρίκερι

Τα  εγκαίνια του Γηπέδου 5×5 «Αλέξανδρος Βεργίνης» στο Τρίκερι πραγματοποίησε χθες το πρωί ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός, παρουσία κατοίκων και παιδιών.

Το Γήπεδο κόσμημα, που έλειπε από τα παιδιά του Τρικερίου,  είναι πλέον στην διάθεσή τους για τις αθλοπαιδιές τους.

Η Δημοτική Αρχή προσέφερε στολές ποδοσφαίρου με το λογότυπο του Δήμου και μπάλλες και οι μικροί αθλούμενοι κατενθουσιάστηκαν.

Στην  εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο  Αντιδήμαρχος Τρικερίου Βασ. Μανέτας Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

Επίσης ο κ. Μιτζικός  επισκέφθηκε το  Δημοτικό  ακίνητο  στο Τρίκερι που  παραχωρήθηκε  στον Β’ Λιμενικό Σταθμό Τρικερίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες στέγασης του Λιμενικού Σώματος και συναντήθηκε με το Λιμενικό προσωπικό, που χάρη στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής λειτουργεί στη βάση του.

Το απόγευμα τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός για την εορτή της Αγίας Κυριακής, παρουσία της Δημοτικής Αρχής Νοτίου Πηλίου και των κατοίκων του Τρικερίου.

Στις 6 Ιουλίου,  όπως κάθε χρόνο παραμονή της εορτής, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στον ομώνυμο οικισμό επίνειο των Τρικέρων, Θεία Λειτουργία Εσπερινού και Αρτοκλασίας, στην μνήμη της Αγίας και Μεγαλομάρτυρος Κυριακής.

Σήμερα,  ανήμερα της εορτής τελέστηκε η πρωινή Λειτουργία προς τιμή της Αγίας Κυριακής.

Η Θεία Λειτουργία ακολουθείται πάντοτε από μεγάλη πανήγυρη με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς, στην οποία ήταν παρών και ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Τρικερίου συμμετέχοντας στον ετήσιο εορτασμό της μνήμης της Αγίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.