Δίνει νέα μπλούζα στον Βολιώτη που καταγγέλλει επίθεση ο Ολυμπιακός Βόλου

Αναφέροντας ότι δεν χωρούν στον Βόλο φαινόμενα αθλητικής βίας

Ο 52χρονος Βαγγέλης Σαραφόπουλος καταγγέλλει ότι το μεσημέρι της Πέμπτης 31/08 δέχθηκε επίθεση στο κέντρο του Βόλου από τρία άτομα, γιατί φορούσε μπλούζα του Ολυμπιακού Βόλου, με το ποδοσφαιρικό τμήμα των «ερυθρόλευκων» να τον καλεί με ανάρτηση στα social media να παραλάβει νέα μπλούζα και να καταδικάζει την αθλητική βία.

Στην ανάρτησή τους οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν: «Ένα περιστατικό, που δεν ξέρουμε πως να το χαρακτηρίσουμε, έφθασε σήμερα στα αυτιά μας σχετικά με έναν κύριο που φορούσε μπλούζα του Ολυμπιακού Βόλου και φέρεται να είχε αναπτυξιακά προβλήματα και ζητήματα διανόησης.

Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον καλέσουμε σήμερα στις 18.00 στο ΕΑΚ όπου θα τον περιμένει όλη η νέα ποδοσφαιρική ομάδα, για να του παραδώσει νέα φανέλα της ομάδας, να τη φοράει περήφανα και αν θέλει να φωτογραφηθεί και με τους παίκτες.

Καλούμε όλο τον κόσμο να προμηθευθεί νέες φανέλες προπονητικές Ολυμπιακού Βόλου για να δείξει έμπρακτα πως φαινόμενα αθλητικής βίας, όπως αυτά που παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό σε άλλες πόλεις όπως η Αθήνα, δεν χωράνε και δεν θα φθάσουν ποτέ στην πόλη του Βόλου. Ολυμπιακός Βόλου στα δύσκολα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.