Διοίκηση εναντίον… διοίκησης στην ΕΟΚ!

Με… άλλη μία διοίκηση βγήκε η ΕΟΚ από τη σημερινή ημέρα με το σίριαλ να συνεχίζεται! Μετά τη χθεσινή ψηφοφορία των δύο παρατάξεων που συμμετέχουν στην προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου, σήμερα… ψήφισαν οι άλλες δύο και συγκρότησαν σε σώμα επίσης τη διοίκηση!

Πρόεδρος εξελέγη ο Γιώργος Βασιλακόπουλος με τις ψήφους ακόμα των Γολέμη, Τσαγκρώνη, Αγγελόπουλου, Παπανικολάου, Μπάκουλα, Παρίση, Βακαλόπουλου, Ρόζη, Γαλατσόπουλου και Δουβή, ενώ λευκό ψήφισε ο Λόρτος που χθες απουσίαζε. Το σημαντικό που υπερτονίζεται από τους συμμετέχοντες στη σημερινή συνεδρίαση ήταν η παρουσία πλειψοηφίας, 12 ατόμων σε σύνολο 21 που καθιστά όπως υποστηρίζουν έγκυρη τη συνεδρίαση.

Είχε προηγηθεί άλλη μια παραίτηση από την αρχικά διορισμένη διοίκηση. Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Γιάννης Αλεξόπουλος, ο οποίος στις χθεσινές διαδικασίες είχε ψηφίσει λευκό, αποφάσισε να αποχωρήσει. Τον αντικατέστησε ο Δημήτρης Ρόζης, στενός συνεργάτης του Παναγιώτη Τσαγκρώνη στην ΕΣΚΑΗ ο οποίος και πρόσθεσε μία ψήφο στην πλευρά Βασιλακόπουλου.

Αυτή την ώρα λοιπόν, η ΕΟΚ εμφανίζεται να έχει δύο διοικήσεις! Η χθεσινή με πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου, που προέκυψε από τις παρατάξεις Φασούλα – Λιόλιου, που υποστηρίζουν ότι όλα έχουν γίνει νόμιμα, δηλαδή ότι απλά συνέχισαν τη συνεδρίαση που διακόπηκε λόγω τεχνικού προβλήματος, και ότι υπάρχει πλειοψηφία με το 9+1 λευκό με τη διοίκηση είναι νόμιμη. Σε αυτό το 9+1 βέβαια αντιλέγει η έτερη πλευρά, λέγοντας ότι δεν συνιστά πλειοψηφία!

Η σημερινή, που προέκυψε από την απερχόμενη διοίκηση Βασιλακόπουλου και την παράταξη Παπανικολάου, επίσης βεβαιώνει για τη νομιμότητά της. Θεωρεί ότι χθες διακόπηκε οριστικά η συνεδρίαση, ορίστηκε νέα για σήμερα η οποία έγινε κανονικά, απείχαν οι… απέναντι και ψηφίστηκε διοίκηση. Η διοίκηση που προέκυψε από τη σημερινή συνεδρίαση, συμφώνησε να γίνουν εκλογές στις 30/5 και με φυσική παρουσία.

basketa.gr