Δυνατό φιλικό για Ολυμπιακό Β. και Ιωνα, που κρίθηκε στο τέλος

Δεύτερο φιλικό μέσα στο Σαββατοκύριακο έδωσαν σήμερα Κυριακή (6/9) ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Ίωνας, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν με 59-55 στο ΕΑΚ.

Οι δύο ομάδες είχαν τις απουσίες τους, αφού για τον Ολυμπιακό έλειπαν οι Ροδολάκης, Σιμάκης, Μούμογλου, Σταθούρος, αλλά και ο προπονητής του Γιώργος Βλιώρας με τον Αντώνη Μυριντζή να είναι αυτός που τους καθοδήγησε από τον πάγκο, ενώ από τον Ίωνα δεν αγωνίστηκαν ο Χρηστομάνος και ο Τζήμας.

Ο Ίωνας βρέθηκε λίγα λεπτά πριν το τέλος μπροστά με επτά πόντους διαφορά (46-53), αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου με 13-2 επιμέρους σκορ από το 37’ και μετά πήρε τη φιλική νίκη γοήτρου. Οι ελλείψεις των ερυθρολεύκων είναι χαρακτηριστικό ότι ανάγκασαν τον Γιώργο Παρασκευά να παίξει πάνω από 35 λεπτά, ενώ ο Ίωνας χρησιμοποίησε για μεγάλο διάστημα τους νεαρούς Πρέκα και Λιαδέλη.

Αυτό ήταν το τρίτο φιλικό και για τις δύο ομάδες,  με τον Ολυμπιακό Βόλου να τα έχει κερδίσει και τα τρία, έχοντας επικρατήσει το Σάββατο και του Αιολικού, χωρίς να ανακοινωθεί το σκορ,  ενώ ο Ίωνας επιβλήθηκε την ίδια μέρα της Αγριάς στο Βάκης Παρασκευόπουλος με 81-64, έχοντας πολύ καλή απόδοση, όπως άλλωστε συνέβη και κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.