Δύο φιλικά στην Ισπανία ο Ολυμπιακός Π.

Ο Ολυμπιακός Π. θα ταξιδέψει στην Ισπανία από τις 28 Νοεμβρίου ως τις 8 Δεκεμβρίου και θα δώσει σειρά φιλικών. Την 1η Δεκεμβρίου στις 17:00 θα αντιμετωπίσουν τη Χάντερσφιλντ και τρεις μέρες αργότερα, (4 Δεκεμβρίου στις 16:00) θα δοκιμαστούν απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης.

Υπενθυμίζουμε πως έχει προγραμματιστεί και ένα φιλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ στις 10 Δεκεμβρίου.

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε τους παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Ολυμπιακού για την χειμερινή προετοιμασία. Εκτός έμειναν οι Άβιλα, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Κονράντν Ντε Λα Φουέντε, ενώ σε αυτή βρίσκεται όπως είχε γίνει γνωστό και ο Μαρσέλο.

Στην Ισπανία δεν θα ταξιδέψουν φυσικά και οι τέσσερις που βρίσκονται στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο (Σισέ, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Ουί-Τζο Χουάνγκ και Κούντε).

Η ανακοίνωση: Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει τη Δευτέρα (28/11) για την Ισπανία, όπου θα γίνει η χειμερινή του προετοιμασία. Μετά την προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ο προπονητής κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Νταμπό, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.