Δύο νέα φιλικά για τη Νίκη με Γεωργίου, αλλά χωρίς Φρουσκλιά

Θα προφυλαχθεί ο Φρουσκλιάς από τα δύο φιλικά του Σαββατοκύριακου που θα δώσει η Νίκη

Δύο νέα φιλικά θα δώσει η Νίκη το Σαββατοκύριακο ενόψει της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών. Η ομάδα του Λάμπρου Πρέκα θα κοντραριστεί με δύο ομάδες, τις οποίες έχιε αντιμετωπίσει ήδη, αλλά σε διαφορετική έδρα. Έτσι λοιπόν θα φιλοξενηθεί από τον Γ.Σ. Φαρσάλων το Σάββατο 22/9 στις 17.00, ενώ στις 16.00 την Κυριακή θα υποδεχθεί τον Λοκρό Αταλάντης. Στα δύο αυτά τεστ θα δώσει το παρών ο Θωμάς Γεωργίου, ο οποίος είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και είχε αποκλειστεί από την αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Α.Ο. Αγρινίου, αλλά τώρα εντάχθηκε και πάλι στην ομάδα.

Από την άλλη θα προφυλαχθεί ο Φρουσκλιάς, που έπαιξε με δεμένο δάχτυλο την περασμένη Κυριακή στο Κύπελλο και μάλιστα ήταν ο καλύτερος της ομάδας του με τους Αγρινιώτες. Ο φόργουορντ της Νίκης συνεχίζει τη θεραπεία και θα είναι απόλυτα για το πρωτάθλημα, που ξεκινά στις 7 Οκτώβρη με εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Στρατώνι.

Ευχές για περαστικά της Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου εύχεται περαστικά στον αθλητή του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργο Ίλτσογλου, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης, ταχεία ανάρρωση στον αθλητή και γρήγορη επιστροφή στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.