Δύσκολη αποστολή με Ηρακλή στη Χαλάστρα για Νίκη

Δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή στο γήπεδο της Χαλάστρας δίνει σήμερα στις 14.00 η Νίκη για την 21η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Super League 2, ματς που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Action 24 και θεωρείται κρίσιμο, αφού αν η Νίκη πάρει το έκτο της διπλό στο πρωτάθλημα, υπερβαίνοντας ένα υψηλό εμπόδιο, θα έχει κλειδώσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου. 

 Η Νίκη με 15 αγώνες βρίσκεται στη 4η θέση με 25 βαθμούς ενώ ο Ηρακλής έχει μείνει πίσω, καθώς είναι 9ος με 18 πόντους σε 16 ματς, έχοντας στην έδρα του τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Περικλής Αμανατίδης, υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των ποδοσφαιριστών εκτός των Γιάννη Δοϊρανλή, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, Δημήτρη Σγουρή και Ντέγιαν Γκάγιτς.

Η  αποστολή του Ηρακλή για την αναμέτρηση κόντρα στη Νίκη Βόλου: Παλαβράκης, Τσιλιγγίρης, Μακρής, Χειρίτραντας, Χρουσιέλ, Βιτλής, Κωστόπουλος, Γκμπενιόν, Τσαγκαλίδης, Ελευθεριάδης, Σιούτας, Τόρες, Πατράλης, Σπυρίδης, Νεοφυτίδης, Κωστίκας, Έμπο, Αρόγιο, Κούστα, Ισνάλδο, Κουντουριώτης και Γκερμούς.

Από την άλλη η Νίκη δεν ανακοίνωσε αποστολή, αλλά απών θα είναι ο τραυματίας Κάσσος, ενώ επιστρέφουν Παναγιωτίδης, Ανδρέου και Μιράντα.

Δυστυχώς, απαγορεύτηκε η μετακίνηση των οπαδών της Νίκης στη Θεσσαλονίκη είτε οργανωμένα είτε μεμονωμένα, τη στιγμή που οι σχέσεις των φιλάθλων των δύο ομάδων είναι αγαστές.

Επτά ματς αήττητη

Τελυταία φορά που έχασε η Νίκη από τον Ηρακλή ανεξαρτήτως έδρας ήταν στις 4/5/14 στο Καυτανζόγλειο με 1-0 και έκτοτε έχει επτά ματς αήττητη με 4 ισοπαλίες και 3 νίκες. Τελευταίο διπλό της Νίκης είναι στις 10/02/14 με σκορ 1-2.

Δεν θα είναι στον πάγκο ο Αμανατίδης και ο Ελευθερόπουλος

Ο Περικλής Αμανατίδης και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται στον πάγκο των ομάδων τους. Οι δυο τεχνικοί έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα πρέπει να εκτίσουν την ποινή τους στη σημερινή αναμέτρηση.

Α’ όμιλος (21η)

Σάββατο 10/2

Αιολικός-Λεβαδειακός 0-3

(14′ πεν. Πολέτο, 45′ Τσιριγώτης, 89′ πεν. Μπαΐροβιτς)

Κυριακή 11/2

ΠΟΤ Ηρακλής-Νίκη Βόλου

(14.00 Action 24, Χαλάστρας)

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)

Κοζάνη-Καμπανιακός

(15.00, ΔΑΚ Κοζάνης)

Διαιτητής: Ρούτσης (Κορίνθου)

Β’ όμιλος (18η)

Κυριακή 11/2

Παναθηναϊκός Β-Χανιά

(15.00, «Απ. Νικολαΐδης)

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

Διαγόρας Ρόδου-Ολυμπιακός Β

(15.00, Δημ. Ρόδου)

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθήνας)

Γιούχτας-Αιγάλεω

(15.00, «Θ. Βαρδινογιάννης»)

Διαιτητής: Μόσχου (Λασιθίου)

Τηλυκράτης-Καλαμάτα (15.00, Αγυιά)

Διαιτητής: Φωκάς (Αχαΐας)

Ιωνικός-Παναχαϊκή

(15.00, Νεάπολης)

Διαιτητής: Στάμος (Ηλείας)

Δευτέρα 12/2

Athens Kallithea-Ηλιούπολη

(16.00 Action 24, «Γρ. Λαμπράκης»)

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.