Ε.Λ. Νηλέας: «Σαν κυνηγημένοι ή σαν πρόσφυγες για το πλοίο»

Η ήττα από τη Σκόπελο την περασμένη Κυριακή απασχόλησε πολύ λιγότερο τα μέλη της Ένωσης Λεχωνίων «Νηλέας», αφού τα δεδομένα υπό τα οποία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας αλλά και οι τραυματισμοί των παικτών προκάλεσαν ουσιαστικά την οργή των μελών της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό, με δημόσια τοποθέτηση μέσω Facebook η Ένωση Λεχωνίων «Νηλέας» καλεί τους αρμοδίους να βρουν επιτέλους λύση.

Χαρακτηριστικά αναφέρονται τα εξής:
«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα παράπονά μας και τον προβληματισμό μας όσον αφορά το παιχνίδι της ομάδας μας την περασμένη Κυριακή στο Νησί της Σκοπέλου. Σε ένα παιχνίδι που οι συνθήκες διεξαγωγής του εν έτει 2020 απλά αμαυρώνουν όλη την προσπάθεια που γίνεται από όλες τις ομάδες της κατηγορίας, οι οποίες ματώνουν οικονομικά ώστε να ταξιδέψουν για να γίνει κανονικά ο αγώνας και να μην τιμωρηθούν με μηδενισμούς. Αναγκαζόμαστε να υποβάλουμε τους αθλητές μας (που αφήνουν οικογένειες και δουλειές) σε μια τεράστια ταλαιπωρία στην ουσία για το τίποτα.
Σε έναν Γολγοθά που ξεκινάει με την απόβαση στο λιμάνι της Γλώσσας, την μετακίνηση με οχήματα προς την Σκόπελο όσο πιο γρήγορα γίνεται, τους παίχτες να αλλάζουν μέσα σ’ αυτά ώστε να μην χαθεί ούτε λεπτό, την άφιξη στο γήπεδο, τα 2-5 λεπτά που μεσολαβούν μέχρι να σφυριχτεί η έναρξη, χωρίς φυσικά η φιλοξενούμενη ομαδα να προλάβει ούτε στοιχειώδη προθέρμανση να κάνει, την ανάπαυλα που θυμίζειι ημίχρονο παράτασης… Και την τραγελαφική κατάσταση που επικρατεί στο τελευταίο σφύριγμα, με παίχτες να τρέχουν αμέσως προς την έξοδο του γηπέδου με προορισμό το λιμάνι, με ό,τι μπορεί να κουβαλήσει ο καθένας για να μην χάσουν το πλοίο της γραμμής…
Η υγεία των αθλητών είναι πιο σημαντική από τους βαθμούς και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Ο απολογισμός; Μια ήττα που περνάει απλά αδιάφορη μπροστά στο τραυματισμό 2 βασικών παιχτών μας (1ος αλλαγή στο 5′ με θλάση και ο 2ος τραυματισμό στη μέση ο οποίος έμεινε μέσα μέχρι το δεύτερο ημιχρόνο για να βοηθήσει την ομάδα). Τραυματισμοί που ίσως είχανε αποφευχθεί με την σωστή διεξαγωγή του αγώνα… Παίχτες τους οποίους θα στερηθεί η ομαδα στα επόμενα παιχνίδια.
Σίγουρα υπάρχει τρόπος να διορθωθεί η κατάσταση πριν γίνει κάτι ποιο σοβαρό ( πράγμα το οποίο δεν ευχόμαστε σε κάμια ομάδα και κανένα αθλητή). Οι υπεύθυνοι καλό θα είναι να εμπλακούν περισσότερο και πιο ζεστά στο θέμα που δεν είναι και κάτι καινούριο ούτε ακούνε πρώτη φορά. Θα θέλαμε σαν διοίκηση να ευχαριστήσουμε δημόσια τους κατοίκους της Σκοπέλου που σε κίνηση fair play θα λέγαμε, μετά το τέλος του αγώνα φεύγοντας από το γήπεδο και βλέποντας τους παίχτες να τρέχουν στο δρόμο για να προλάβουν το καράβι σταμάτησαν και τους πήρανε με τα οχήματα τους μεταφέροντας τους στο λιμάνι με ασφάλεια σίγουρα κάτι που δεν κάνουν πρώτη φορά.

Σαν κυνηγημένοι η σαν πρόσφυγες για να προλάβουν το πλοίο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.