Εχασε πέναλτι στο 94′ και δύο βαθμούς ο Βόλος 2004 (video)

Η ενδεκάδα του Α.Σ. Βόλος 2004 στους Σοφάδες
Για την 21η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Ποδοσφαίρου Γυναικών έμεινε στο 0-0 με τις Ελπίδες Καρδίτσας

Ο Βόλος 2004, χάνοντας πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα, καθώς μετά ο διαιτητής Φακής από τη Λάρισα σφύριξε τη λήξη, δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από το γήπεδο των Σοφάδων, μένοντας στο 0-0 με την ουραγό ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας.
Μάλιστα, οι παίκτριες των γηπεδούχων πανηγύρισαν έντονα την κατάκτηση του δεύτερου βαθμού στο πρωτάθλημα.
Στο ματς που έγινε για την 21η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Ποδοσφαίρου Γυναικών μπορεί ο Βόλος 2004 να είχε την κατοχή της μπάλας και τις περισσότερες τελικές προσπάθειες, αλλά το 0-0 δεν άλλαξε ως το φινάλε.
Οι Βολιώτισσες είχαν τη μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 στο 94’, αλλά η Νέννε έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Το πέναλτι είχε κερδίσει στο 93’ για ανατροπή της η Παπαδοπούλου από την Πετρίδου. Πιο μπροστά στο τελευταίο δεκάλεπτο, η τερματοφύλακας Ντιζντάρι απέκρουσε επικίνδυνα σουτ και κεφαλιά της Τσούκα στο 83’ και το 87’.
Ο Βόλος 2004 με τη λευκή ισοπαλία στους Σοφάδες πήγε στους 16 βαθμούς και είναι εννιά βαθμούς μακριά από την ένατη θέση που χαρίζει τη σωτηρία και την οποία κατέχουν οι Νέες Ατρομήτου, που παίζουν αύριο Κυριακή εκτός έδρας με τον πολύ ισχυρό Παναθηναϊκό.
ΒΟΛΟΣ 2004: Θεοχάρη, Νέννε, Νικοπούλου, Ευφρ. Νάνου, Βέτσικα, Ευαγ. Νάνου, Τσούκα, Κατσιγιάννη, Κέκου, Μπάρτζου (45’ λ. τρ. Γκέκα), Παπαδοπούλου.




Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.