Έχασε πέντε φορές σε τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις το 2018 η Νίκη

Το 2018 φεύγει με ευχάριστες αναμνήσεις για τη Νίκη. Οι κυανόλευκοι μπορεί να έμειναν για 4η χρονιά στη Γ’ Εθνική, αφού ο ΝΠΣ Βόλος εμφανίστηκε ασυναγώνιστος, ωστόσο είχαν πολύ θετικές στιγμές την ημερολογιακή χρονιά που φεύγει.

Η ομάδα μπορεί να μην πρόσθεσε στο παλμαρέ της το Κύπελλο Ερασιτεχνών, χάνοντας στον τελικό του Κερατσινίου από την Ιεράπετρα με 2-0, πραγματοποίησε παρόλ’ αυτά μία αξιοπρόσεκτη πορεία στον συγκεκριμένο θεσμό.

Επίσης, η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και η μεγάλη επιτυχία με 1-3 επί του Ολυμπιακού Βόλου με την τελική κατάκτηση της δεύτερης θέσης και οι δύο νίκες επί της ξενόφερτης ομάδας από την Πιερία σε πρωτάθλημα και τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με 1-0 και 3-2 και η κατάκτησή του, που της έδωσε το δικαίωμα να συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδος μετά από τέσσερα χρόνια, πετυχαίνοντας και μία μεγάλη νίκη επί της Ξάνθης στη φάση των ομίλων, ήταν “σταθμοί” μέσα στο 2018, που έδωσε χαρές στον κόσμο της και παράλληλα το μήνυμα ότι επιστρέφει.

Μόνο πέντε ήττες μέσα στο 2018

Η Νίκη μέσα στο 2018 έχασε από τον Γ.Σ. Αλμυρού με 1-0 εκτός έδρας στις 11/3 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του περσινού πρωταθλήματος, από τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-2 για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ στις 14 Νοεμβρίου, από την Κέρκυρα (0-1 στο Πανθεσσαλικό στις 26/9) και ΟΦΗ (3-0 εκτός έδρας στις 30/10) στο Κύπελλο Ελλάδος και από την Ιεράπετρα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών τον Ιούνιο με 2-0. Άρα μιλάμε για συνολικά πέντε ήττες, εκ των οποίων οι δύο από ομάδες ανώτερων κατηγοριών.

Ευχές Νίκου Ιμεράι

Τις ευχές του λόγω των ημερών έκανε, μιλώντας στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico, ο Νίκος Ιμεράι, πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης: «Εύχομαι αυτή η χρονιά που έρχεται να μας βρει δυνατούς, να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και ευτυχία σε όλον τον κόσμο. Ας είναι μία χρονιά επιτυχημένη. Εύχομαι από τον όμιλό μας να βγει ο καλύτερος στην παραπάνω κατηγορία. Και η Νίκη και ο Ολυμπιακός έχουμε κάνει μία αξιόλογη προσπάθεια. Η χρονιά που πέρασε ήταν καλή και οι δύο ομάδες είναι αήττητες στο πρωτάθλημα, κάτι που συμβαίνει σπάνια. Η μεταξύ μας κόντρα μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς. Είμαστε για 90 λεπτά αντίπαλοι. Συμφωνώ ότι και οι δύο ομάδες δεν αξίζουν να είναι σ’ αυτήν την κατηγορία και είναι κρίμα να παίζουν στη Γ’ Εθνική».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.