Έδωσε το πρώτο του φιλικό ο Κένταυρος Αγριάς, που συνεχίζει την προετοιμασία

Προετοιμάζεται με συνεχείς προπονήσεις στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Μαγνησίας μετά από μια 4χρονη παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας θα αγωνισθεί φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, που αναμένεται να ξεκινήσει εντός του Νοεμβρίου. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε από τις αρχές Σεπτεμβρίου με προπονήσεις αρχικά φυσικής κατάστασης στον στίβο του σταδίου του ΕΑΚ Βόλου, ενώ τώρα συνεχίζεται με συνεχείς προπονήσεις στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Κτίζεται έτσι μια νέα ομάδα για να εκπροσωπήσει το Μαγνησιώτικο Χάντμπολ στις εθνικές κατηγορίες.

Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας έχουν ο Νίκος Σκετόπουλος, ένα παλιός αθλητής του συλλόγου από την Κοζάνη, που κάνει πια ακαδημαϊκή καριέρα στο Βόλο, σε συνεργασία με τον αρχηγό της ομάδας, Διονύση Κρατήρα. Στον ρόλο του τεχνικού συμβούλου παραμένει ο Γιάννης Ζήκος, που ήταν προπονητής στην ομάδα της περσινής περιόδου. Το ρόστερ της ομάδας παρουσιάζεται αρκετά ανανεωμένο σε σχέση με πέρυσι, καθώς έχουν προστεθεί αρκετοί νέοι αθλητές της εφηβικής και παιδικής ομάδας, αλλά και παλιότεροι που επανέρχονται στην ενεργό δράση.

Το δυναμικό του Κενταύρου Αγριάς για την επόμενη χρονιά θα αποτελείται από τους: Κρατήρα Διονύση, Καρανάσιο Κώστα, Δρενοβιάδη Θωμά, Κρανιώτη Σπύρο, Ζωναρόπουλο Παναγιώτη, Αρβανιτίδη Αθανάσιο, Κίσκηρα Θεόδωρο, Σαμαρά Γιώργο, Γκαμώτσο Γρηγόρη, Λαγδό Χρήστο, Ροδοβίτη Βασίλη, Βαλκαμελή Γιώργο, Μηλιόρδο Δημήτρη, Χούστη Σπύρο, Χιώτη Κων/νο, Χαλκιά Αθανάσιο, Μακρή Ιωάννη, Μηλιόρδο Αθανάσιο, Καραντάκο Αθανάσιο.

Ήδη τα αποκαλυπτήρια της ομάδας έγιναν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, καθώς η ομάδα αγωνίσθηκε σε φιλικό με τον Α.Ο. Κοζάνης στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης. Το παιχνίδι ήταν ένα δυνατό τεστ για τους αθλητές του Κενταύρου Αγριάς, που ταξίδεψε στην Κοζάνη με αρκετούς νεαρούς αθλητές στη σύνθεσή του. Μέτα από ένα παιχνίδι διάρκειας 70 λεπτών, οι δύο ομάδες προσέφεραν πολύ καλό θέαμα, με το τελικό σκορ να είναι το 38-33 υπέρ των γηπεδούχων, ενώ εξήχθησαν και χρήσιμα συμπεράσματα από τους προπονητές. Το Δ.Σ. του Κενταύρου Αγριάς ευχαριστεί τον σύλλογο της Κοζάνης για τη φιλοξενία, την οποία θα ανταποδώσει με φιλικό που προγραμματίζεται στον κλειστό του ΕΑΚ Βόλου γα το Σαββατοκύριακο 3 ή 4 Νοεμβρίου.