Έγινε κι αυτό στο Euro: Ολοκληρώθηκε με τετραπλή ισοβαθμία ο 5ος όμιλος

Έγινε κι αυτό στο Euro 2024: τετραπλή ισοβαθμία και αποκλεισμός ομάδας με 4 βαθμούς κι ενώ την ίδια ώρα προκρίνονται από άλλους ομίλους χώρες που έχουν 3 πόντους! Συνέβη στον 5ο όμιλο, όπου τρεις χάρηκαν και μία αποχώρησε ως χαμένη και απογοητευμένη. Η Ουκρανία έδωσε μεγάλη μάχη, προσπάθησε να σοκάρει το κάκιστο (για ακόμα μία φορά) Βέλγιο αλλά έμεινε στο 0-0 και αποκλείστηκε απ’ τη συνέχεια του τουρνουά πληρώνοντας ουσιαστικά την ήττα στην πρεμιέρα με 3-0 απ’ τη Ρουμανία.

Την ίδια στιγμή οι Ρουμάνοι και οι Σλοβάκοι έμειναν στην ισοπαλία (1-1) που άπαντες περίμεναν, καθώς πριν απ’ το παιχνίδι οι δυο ομάδες γνώριζαν ότι με το «Χ» θα εξασφάλιζαν και μαθηματικά το εισιτήριο για τη φάση των 16 ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του άλλου ματς. Όπως και έγινε… Η τελική κατάταξη κρίθηκε στη διαφορά τερμάτων, όπου οι Ρουμάνοι ήταν καλύτεροι και τερμάτισαν πρώτοι. Δεύτερο έμεινε το Βέλγιο και τρίτη η Σλοβακία.

Πλέον στους 16 η Ρουμανία θα παίξει είτε με τη Σλοβενία είτε με την Ολλανδία, το Βέλγιο πάει σε ματς «φωτιά» με τους Γάλλους και η Σλοβακία θα αναμετρηθεί είτε με την Ισπανία είτε με την Αγγλία.

Βαθμολογία 5ος όμιλος

1.Ρουμανία 4 (4-3)

2.Βέλγιο 4 (2-1)

3.Σλοβακία 4 (3-3)

4.Ουκρανία 4 (2-4)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.