Εκτός ημιτελικών Παγκοσμίου η Εθνική Πόλο Γυναικών, ήττα 8-9 από την Αυστραλία

Παρά τις ευκαιρίες που είχε στο τέλος για ισοφάριση

Η Εθνική Πόλο Γυναικών δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αυστραλία, ηττήθηκε με σκορ 9-8 και έμεινε εκτός ημιτελικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Φουκουόκα!

Το ξεκίνημα για την ελληνική ομάδα ήταν καλό, προηγούμενη 4-3 στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως στο δεύτερο η Αυστραλία εκμεταλλεύτηκε την ελληνική νωθρότητα για να προηγηθεί 5-7.

Στη συνέχεια η Εθνική προσπαθούσε να αντιδράσει για να μειώσει 8-9, ενώ η Σιούτη έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, και το οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς να αλλάξει κάτι.

Στο τελευταίο μέρος, η Ελλάδα έχασε διαδοχικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει, αν και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στην τελευταία φάση η Ελλάδα έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι, και το ματς έληξε υπέρ της Αυστραλίας.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 5-7, 8-9, 8-9

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη 3, Νίνου 1, Ελληνιάδη, Σιούτη, Βασιλική Πλευρίτου 1, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

Αυστραλία (Πολ Ντιν Όμπερμαν): Παλμ. Σγουόντλινγκ, Αρμιτ, Χάλιγκαν 2, Λίσον-Σμιθ, Α. Αντριους, Σ. Αντριους 1, Ριτζ, Αραντσίνι 2, Γουίλιαμς 2, Κερνς 2, Φασάλα, Λόνγκμαν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.