Έλαβε χώρα η τελετή λήξης της μπασκετικής ακαδημίας της Νίκης (photos)

Η τελετή λήξης για τα τμήματα της μπασκετικής ακαδημίας της Νίκης έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη (17/6), με παρουσία παικτών της μεγάλης ομάδας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Νίκης: «Την Πέμπτη 27.6.2024 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και σε ένα πολύ όμορφο κλίμα η τελετή λήξης της ακαδημίας μας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 με την παρουσία πλήθους αθλητών και γονέων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε με αγώνα επίδειξης από τα μικρότερα τμήματα της ακαδημίας μας και ακολούθησαν οι τελικοί των διαγωνιστικών παιχνιδιών που τα προκριματικά τους έγιναν κατά τις ημέρες του εσωτερικού τουρνουά των ακαδημιών μας.

Για την ιστορία νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων ήταν ο Τριανταφυλλίδης Ιωάννης, στον διαγωνισμό Lay up ο Τσιαμαντάνης Κωνσταντίνος και στον διαγωνισμό Hot Shot ο Καρακάνας Γιώργος.

Στον διαγωνισμό Skills Challenge για την Α’ κατηγορία νικητής ήταν ο Τσατσούλης Μανόλης, για τη Β’ κατηγορία ο Μακρόπουλος Γιώργος και για τη Γ’ κατηγορία ο Χουστουλάκης Αλέξανδρος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των νικητών των διαγωνισμών και οι ειδικές βραβεύσεις που αφορούσαν τον MVP του τουρνουά που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του και ήταν ο Αντωνίου Νίκος.

Ακόμη βραβεύτηκαν ο Ζηργάνος Ιάσων και ο αδερφός του Στάθης ως τα παιδιά της ακαδημίας μας που έρχονται από πολύ μακρινή απόσταση (την Αργαλαστή Πηλίου), για να παίξουν στις ακαδημίες μας. Ακόμη βραβεύτηκε  ο Έξαρχος Γιώργος ως αθλητής με τις περισσότερες παρουσίες στις προπονήσεις των μικρών μας τμημάτων.

Τέλος δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους αθλητές μας και ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες και κεράσματα πίτσας, νερών και χυμών!

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας της Νίκης Βόλου,  Σάκης Κουτίνας και οι συμπαίκτες του, Κωστούλας Απόστολος και Βλαχογιάννης Αχιλλέας. Οι παραπάνω αθλητές συναγωνίστηκαν τους αθλητές της ακαδημίας μας σε διάφορα διαγωνιστικά παιχνίδια!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή των γονιών και των παιδιών στην τελετή λήξης της μπασκετικής χρονιάς των ακαδημιών μας!

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ζαχαρή Βαγγέλη για την προσφορά των κερασμάτων της πίτσας στα παιδιά και τον Κουτσουδάκη Αντώνη για την προσφορά των χυμών και των νερών στην τελετή λήξης.

Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Ιωνίας για την πραγματοποίηση της τελετής λήξης.

Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Βάγια Τριπετζή για την παρουσίαση και τον σχολιασμό από το μικρόφωνο της εκδήλωσης και τον Χατζηεφραιμίδη Ιορδάνη για την παραχώρηση της μικροφωνικής εγκατάστασης.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους γονείς της ακαδημίας μας για τη στήριξη τους καθ’ όλη  τη διάρκεια της χρονιάς και τους αθλητές μας για το ήθος και την αγωνιστικότητα τους! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβριο για νέες μπασκετικές εμπειρίες και νέες συγκινήσεις!».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.