Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για τον Γ.Σ. Αλμυρού (photos)

Ναουμίδης, Κόκας, Βαγγέλη και Στουρνάρας στον αγιασμό του Γ.Σ. Αλμυρού

Με την πίστη ότι και φέτος θα είναι αρκετά ανταγωνιστικός ξεκίνησε τη Δευτέρα (23/7) την προετοιμασία του ο Γ.Σ. Αλμυρού, που θα έχει φέτος προπονητή τον Στέλιο Αρσένο και συνεργάτες του τους Αργύρη Παλάσκα και Γιώργο Ράλλη.

Παίκτες, διοίκηση, προπονητικό τιμ, φορείς της πόλης αλλά και απλοί φίλαθλοι συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από τα αποδυτήρια του Εθνικού Σταδίου Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος» για τον αγιασμό της ομάδας.

Στη συνέχεια έγινε μία πρώτη προπόνηση, που περιελάβανε μόνο τρέξιμο, στο βοηθητικό γήπεδο, καθώς στο κεντρικό έχουν γίνει εργασίες και αναμένονται να τοποθετηθούν έτοιμα κομμάτια χόρτου, ώστε να είναι έτοιμο προς χρήση μετά τον Δεκαπενταύγουστο, με τον νέο αγωνιστικό χώρο να είναι πραγματικό «χαλί», όπως διαβεβαιώνουν οι άνθρωποι της ομάδας

Μέχρι τότε αφενός το βοηθητικό γήπεδο αφετέρου το γήπεδο του Πλατάνου θα φιλοξενούν τους ποδοσφαιριστές του Στέλιου Αρσένου, που μετά τις τελευταίες κινήσεις είναι 22, δηλαδή οι Σταυράκης Άγγελος, Βίτσος Δημήτρης, Κοντογεωργάκης Βαγγέλης, Καρράς Σταμάτης, Αράπης Ηλίας, Μπαρούτας Νίκος, Στουρνάρας Βαγγγέλης, Κόκας Βαλάντης,  Αλεξανδρής Στέλιος, Τσιώλης Αποστόλης, Μπιρμπίλης Θανάσης, Τσελεπής Αναστάσιος, Παπακώστας Γεώργιος, Κοντοβάς Παναγιώτης, Τσιουρής Ευάγγελος, Τζοβάρας Αντώνης,  Κρανάς Κώστας, Πραττής Θεόφιλος, Ναουμίδης Γιώργος, Παύλος Βαγγέλη, Δημηνάς Δημήτρης, Καλαμίδας Βασίλης.

Επίσης θα προπονούνται με την ομάδα [πέντε νεαροί, ο μέσος Στέλιος Τιμπλαλέξης από τη Δήμητρα, ο αμυντικός Αποστόλης Λάμπος από τον Πρωτεσίλαο, ο  Κωνσταντίνος Μπαζής, που έχει καταγωγή από τον Αλμυρό, είναι 17 ετών και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται σε ακαδημία στο Τορίνο  της Ιταλίας,  ο ούτε 15 ετών Δημήτρης Δήμος, που προέρχεται από τις υποδομές του Αλμυρού, και o επίσης πιτσιρικάς Βαγγέλης Τετριμμίδας, που ήταν στους Μυρμηδόνες. Και οι πέντε προαναφερθέντες έδωσαν το παρών μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες στην «πρώτη». Έτσι συνολικά αυτή τη στιγμή ο Στέλιος Αρσένος θα δουλεύει με 27 παίκτες και στη συνέχεια θα αποφασίσει ποιος από τους πέντε “μικρούς” θα ενσωματωθεί στο ρόστερ.

Δείτε εικόνες από τον αγιασμό του Γ.Σ. Αλμυρού και την πρώτη προπόνηση, όπως τις κατέγραψε ο φακός του Magnesiasports:

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.