Ένα ακόμη παιχνίδι στο πρόγραμμα για τη Νίκη

Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β'

Πέρα από τα μεταγραφικά, η Νίκη Βόλου έχει και αγώνα, αφού αύριο Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στις 14:45 αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική της Super League 2.

Έτσι, οι «κυανόλευκοι» θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη με 19μελή αποστολή, στην οποία μάλιστα συμπεριλαμβάνονται και οι τρεις τερματοφύλακες της ομάδας, ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Τσιμπούκας, τη στιγμή που ο Μιράντα δεν έχει αφιχθεί ακόμη στην Ελλάδα από την Αφρική.

Η αποστολή της Νίκης αποτελείται από τους Μπάγιτς, Περιστερίδη, Αποστολίδη, Πάνο, Γ. Κυρίτση, Αθανασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρη, Αλιατίδη, Μέτσε, Παναγιωτίδη, Κυριακίδη, Τσουκαλά, Γκαρσία, Κάσσο, Βλαχομήτρο, Βασιλείου, Τζιώρα και Ροχάνο, που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β’

Όσον αφορά τον αντίπαλο, το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ Β’ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μάριο Τσαούση ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και δεν θα είναι διαθέσιμος, όπως και στον Ισμαΐλα Ουεντραόγκο που συνεχίζει με τη Μπουρκίνα Φάσο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού παραμένει ο Γιώργος Κουλούρης.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται από εκεί και πέρα ο Βολιώτης τερματοφύλακας Νίκος Μπουργάνης αλλά και οι Πέτρος Καλουτσικίδης και Αχιλλέας Σαλαμούρας (επίσης Βολιώτης) που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκαν στη Football League με την ομάδα της Νίκης Βόλου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.