Ένα παιχνίδι για να πάει τελικό…

Η Ανάληψη αντιμετωπίζει στη Λάρισα τον Νέο Κεραυνό το Σάββατο

Ένα παιχνίδι για τα ημιτελικά των πλέι οφ έμεινε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, με τη σειρά των αγώνων ανάμεσα σε Νέο Κεραυνό Λάρισας και Ανάληψη Βόλου να έχει πάει στο 2-2 και το Σάββατο να κρίνεται ποιος από τους δύο συλλόγους θα βρεθεί απέναντι στην ΑΕΛ στη σειρά των τελικών.

Μετά το «διπλό» της Ανάληψης Βόλου στη Λάρισα (75-81) ήρθε η απάντηση από τον Νέο Κεραυνό στον Βόλο (61-68) και όλα θα κριθούν στο ερχόμενο Σάββατο 6 Μαΐου στις 15:30 στο κλειστό του ΕΑΚ Λάρισας.

Σε περίπτωση πρόκρισης, η Ανάληψη καλείται να παλέψει για τον τίτλο, βρισκόμενη στο 1-1 με την ΑΕΛ, αφού ήταν η πρώτη ομάδα που είχε σπάσει το αήττητο των Λαρισαίων, χάρη στο 75-68 στον αγώνα του δεύτερου γύρου στον Βόλο, ενώ είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο στη Λάρισα 75-49. Από την άλλη, η ΑΕΛ σίγουρα προτιμά τον Νέο Κεραυνό απέναντί της στη σειρά των τελικών, αφού ούτε στον Βόλο θα κληθεί να μετακινηθεί, ενώ έχει το 2-0 απέναντί του (έχοντας επικρατήσει 71-44 και 84-67 στα μεταξύ τους παιχνίδια).

Από εκεί και πέρα, στο πρόγραμμα της ΕΣΚΑΘ, την ερχόμενη Κυριακή 7 Μαΐου βρίσκεται ο τελικός Παίδων, με τον ΓΣ Αλμυρού ν’ αντιμετωπίζει τον Ίκαρο Νεάπολης Λάρισας, στο κλειστό των Φαρσάλων, με το παιχνίδι ν’ αρχίζει στις 12 το μεσημέρι. Τέλος, για την τελική φάση Κορασίδων, την ίδια ημέρα η Νίκη Βόλου υποδέχεται το σύνολο του Ολυμπιακού Βόλου στις 15:30, στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.