EOK-EΣΚΑΘ: «Προσοχή στα mail σας για συμμετοχή στις εκλογές»

Σε ρυθμούς εκλογών τελικά για την ερχόμενη Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου κινούνται τα σωματεία καλαθοσφαίρισης που έχουν δικαίωμα ψήφου, με την ΕΟΚ μέσω και της ΕΣΚΑΘ να καλεί τους εκλογείς να προσέξουν τα mail τους προκειμένου να είναι σε θέση να συμμετέχουν στη διαδικασία χωρίς εμπόδια.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η εφορευτική επιτροπή, απεστάλη μέσω του συστήματος ΖΕΥΣ ([email protected]) σχετικό mail στην προσωπική δηλωθείσα ηλεκτρονική διεύθυνση για τη διαδικασία συμμετοχής του αντιπροσώπου – εκλογέα του κάθε σωματείου στις ηλεκτρονικές εκλογές της 12ης Σεπτεμβρίου. Γι’ αυτό και καλεί τους εκλογείς να ελέγξουν άμεσα το δηλωθέν προσωπικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (εισερχόμενα και ανεπιθύμητη αλληλογραφία) και σε περίπτωση που δεν το έχουν λάβει να αποστείλουν στη διεύθυνση [email protected] την ορθή ηλεκτρονική διεύθυνση (mail) του αντιπροσώπου – εκλογέα του κάθε σωματείου.

Μάλιστα, υπενθυμίζεται ότι το δηλωθέν ΑΦΜ πρέπει να είναι του αντιπροσώπου-εκλογέα σας και σε καμία περίπτωση αυτό του εκάστοτε σωματείου, διαφορετικά δεν θα λάβει mail για να ψηφίσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.