Επαναξιολογείται ο Μοράρ, που δεν έχει προσφέρει ως τώρα

Η Νίκη δεν μπορεί να περιμένει άλλο τον Ρουμάνο φορ

Ο Μοράρ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Νίκης, αλλά έχει προσφέρει μέχρι στιγμής πολύ λίγα και κυρίως δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στον πρώτο γύρο.

Ο Ρουμάνος φορ μπαίνει πλέον σε μία διαδικασία επαναξιολόγησης και θα πρέπει και η ομάδα και ο ποδοσφαιριστής να πάρουν τις αποφάσεις τους, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στις δηλώσεις του, σημειώνοντας ότι δεν αμφισβητείται η τρομερή ποιότητα του παίκτη, αλλά είναι πίσω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση του magnesiasports πόσο μπορεί να περιμένει η Νίκη τον Μοράρ που δεν έχει προσφέρει μέχρι στιγμής, ο κ. Ελευθερόπουλος απάντησε: «Ο Μοράρ είναι ένας παίκτης με τρομακτική ποιότητα, αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αν δεν είσαι στο physical στην κατάσταση που χρειάζεται, για να βγάλεις στο γήπεδο την ποιότητά σου, θα έχεις αυτά τα αποτελέσματα.

Εχω κάνει μια κουβέντα μαζί του, έγκειται σ’ εκείνον και πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ. Είναι καθαρά μόνο το physical, στο υπόλοιπο είναι τρομερή η ποιότητά του, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε. Θα πρέπει και εμείς να αποφασίσουμε και εκείνος να αποφασίσει. Γι’ αυτό είπα ότι θα πρέπει να επαναξιολογήσουμε πολλά πράγματα».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.