Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ολυμπιακός Βόλου

Την Τετάρτη στο ΕΑΚ μετά από τετραήμερη άδεια

Μετά από τετραήμερη άδεια οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου επέστρεψαν σήμερα Τετάρτη (27/12) στις προπονήσεις υπό της οδηγίες του Στέλιου Αρσένου στο ΕΑΚ.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Καρατσόλης και ο Γιαρλέλης, που διαμένουν στο Αγρίνιο και στην Αθήνα αντίστοιχα, έχουν παραπάνω άδεια και θα επιστρέψουν με την έλευση του νέου έτους.

Επόμενη υποχρέωση για τους ερυθρόλευκους, που βρίσκονται στην κορυφή της Α’ ΕΠΣΘ, είναι με τη Σκιάθο εντός έδρας στο κλείσιμο του πρώτου γύρου σε ένα παιχνίδι που θα πρέπει να εκτίσει ο Ολυμπιακός τη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης ποινής μακριά από το ΕΑΚ.

Για τον ορισμό της έδρας της συγκεκριμένης αναμέτρησης που θα πρέπει να γίνει από την διοργανώτρια αρχή, μεγαλώνει ο προβληματισμός από την άποψη ότι ο αγώνας θα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε βράδυ, όπως γίνονται όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της Σκιάθου στο πρωτάθλημα, από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι τον Απρίλιο, καθώς δεν βολεύουν αλλιώς τα δρομολόγια των πλοίων.

Η ομάδα της Σκιάθου μπορεί να έρθει στον Βόλο το Σάββατο ή την Κυριακή το απόγευμα και να παίξει το βράδυ της ίδιας μέρας, συνήθως στις 19.00, σ’ ένα γήπεδο που θα έχει προβολείς, ώστε να αναχωρήσει την επόμενη το πρωί.

Επομένως η μόνη δυνατότητα που υπάρχει γι’ αυτό το ματς είναι να γίνει Σάββατο ή Κυριακή βράδυ στις 6 ή τις 7 Ιανουαρίου.

Όπως έχει τονιστεί και από την ΕΠΣΘ, το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Σκιάθος δεν μπορεί να είναι το βοηθητικό του ΕΑΚ, καθώς υπάρχει κοινή άδεια με την πρώτη έδρα των γηπεδούχων, που είναι τιμωρημένη.

Εννοείται ότι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο περιμένουν και το αποτέλεσμα της έφεσης που έχουν καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, προκειμένου να εκπέσει η ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, που αποτελεί τη δεύτερη ποινή που ανακοινώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΘ. Η εκδίκαση και κατά μεγάλη πιθανότητα η έκδοση της απόφασης αναμένεται για τις 10 Ιανουαρίου μετά το αίτημα για αναβολή που έγινε δεκτό στις 20/12.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.