Επιδιώκουν προκρίσεις οι ομάδες του ΟΥΚ Βόλου

Πράξη δεύτερη στο πόλο Εφήβων, τελική φάση για τις Νεάνιδες

Τα 10 εισιτήρια που οδηγούν στην Τελική φάση (6-8 Αυγούστου), διεκδικούν το ερχόμενο τριήμερο (23-25/7) 24 συνολικά ομάδες που μετέχουν στη Β’ φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης (Κ17), μεταξύ αυτών και ο ΟΥΚ Βόλου που έχει τοποθετηθεί στον όμιλο της Πάτρας.

Εκεί και στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» οι Βολιώτες θ’ αντιμετωπίσουν τους ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Καλαμάτας και ΑΟ Καστέλας, θέλοντας να πετύχουν το καλύτερο δυνατό, και να πάρουν μία από τις δύο πρώτες θέσεις, ώστε να συμπεριληφθούν στην  κλήρωση της τελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη (27/7, 12:30).

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 24/07, με τον ΟΥΚ Βόλου να αντιμετωπίζει στις 19:30 τον ΑΟ Καστέλλας στις 19:30, ενώ την Κυριακή οι υποχρεώσεις είναι διπλές, με το βολιώτικο σύνολοι να παίζει εναντίον της ΝΕ Πατρών στις 9 το πρωί, και με τον ΝΟ Πατρών στις 15:00.

Την ίδια στιγμή, άλλο ένα αναπτυξιακό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης για τη φετινή αγωνιστική περίοδο (2020-21) και ειδικότερα των Νεανίδων (Κ17), ολοκληρώνεται το ερχόμενο τριήμερο (23-25 Ιουλίου), με τους αγώνες της τελικής του φάσης και τα κορίτσια του ΟΥΚ Βόλου να καλούνται να τα βγάλουν πέρα απέναντι σε… υπερδυνάμεις στον Α’ Όμιλο, αντιμετωπίζοντας τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΝΟ Γλυφάδας.

Την ίδια στιγμή στον Β’ όμιλο συναγωνίζονται οι Εθνικός Πειραιά, ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟ Βουλιαγμένης και Νηρέας Χαλανδρίου

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου, πλην της συνάντησης Ολυμπιακός-ΑΝΟ Γλυφάδας, που θα γίνει στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» της δεύτερης.

Ο ΟΥΚ Βόλου ξεκινά αύριο Παρασκευή 23/07 την αγωνιστική του δράση, αντιμετωπίζοντας στις 21:30 τον ΠΑΟΚ, ενώ το Σάββατο 24/07 τον Ολυμπιακό στις 9 το πρωί και τον ΑΝΟ Γλυφάδας στις 17:30. Οι ημιτελικοί καθώς και οι αγώνες για τις θέσεις 5-6 και 7-8 θα διεξαχθούν την Κυριακή 25 Ιουλίου, όπως και ο μικρός αλλά και ο μεγάλος τελικός, στο Κολυμβητήριο Φαλήρου, στις 17:00 και 18:30 αντίστοιχα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.