Επικράτηση της Νίκης στο ντέρμπι των Κ-20 με τον Ολυμπιακό Βόλου

Η ομάδα Κ-20 της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κέρδισε, εκτός έδρας, την αντίστοιχη του Ολυμπιακού Βόλου, με σκορ 0-2, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, κι αναρριχήθηκε, με επτά βαθμούς, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου της.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ακαδημίας της Νίκης Βόλου: «Η ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή επικράτησε δίκαια επί του αντιπάλου της, έχοντας πολύ καλή αγωνιστική παρουσία. Σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Τζιανής, στο έβδομο λεπτό, με εύστοχο πλασέ, σε τετ-α-τετ, και στο 90+5′ ο Τανός, ξανά με πλασέ, από θέση εντός περιοχής, ύστερα από όμορφη ενέργεια και σέντρα του Γερολυμάτου, από τα αριστερά.
Η ομάδα μας θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα, καθώς είχε χαμένο πέναλτι με τον Μπαλλά στο 25′ και τρία δοκάρια, με τους Στοΐνοβιτς (35′), Μπαλλά (50′) και Καπίτσα (70′).
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τη φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας μας και της εύχεται καλή αγωνιστική συνέχεια.

Ολυμπιακός Βόλου (Βαρβέκης): Καθηνιώτης, Πέλκας, Ρηγόπουλος, Σιουμουρέκης, Κόμνος, Χοψονίδης, Πλακιάς (80’ Σιούρας), Σταμπουλής, Χρόνης, Ασαμόα (43’ λ.τρ. Πούλιος), Χόντος (70’ Τσικουρόπουλος)

Νίκη Βόλου (Ακτσιαλής): Αλεξιάδης, Τόγιας, Παπαναστασίου, Καπίτσας, Κώστας, Πρίφτι, Τσατσελάρι, Χολέβας (60′ Γιαρλελής), Τζιάνης (70′ Γερολυμάτος), Στοΐνοβιτς (87′ Τανός), Μπαλλάς.

*Η φωτογραφία είναι από τα social media της Ακαδημίας της Νίκης Βόλου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.