Επισκοπή – Νίκη Βόλου 0-0- Σώθηκαν οι «κυανόλευκοι»!

Στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη πέτυχε με σχετική ευκολία αυτό που ήθελε. Δηλαδή να αποσπάσει, στην χειρότερη περίπτωση, έναν βαθμό από την Επισκοπή στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Football League. Πράγμα που εν τέλει κατάφερε με την λευκή ισοπαλία και έτσι οι «κυανόλευκοι» διατηρήθηκαν στην Football League και για τη νέα σεζόν, αδιαφορώντας και για το τι γινόταν την ίδια ώρα στο Αστέρας Βλαχιώτη – Σαντορίνη.

Υποτονικό το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να μην πολυκαίγονται για τους τρεις βαθμούς και να επηρεάζονται σαφώς και από τις αρκετά υψηλές θερμοκρασίες της εποχής. Το έργο της ομάδας του Βέλιτς ήταν εξ αρχής δύσκολο, καθώς επιζητούσε νίκη της ομάδας του και στραβοπάτημα της Ρόδο στον Ασπρόπυργο για να έχει ελπίδες ανόδου. Οι «νησιώτες» όμως σκόραραν σχετικά νωρίς και καθάρισαν το ματς, οπότε η Επισκοπή δεν έδειξε ιδιαίτερο ζήλο να «χτυπήσει» το παιχνίδι.

Μία ήταν η τελική που σημειώθηκε στην αναμέτρηση, στην… σούπα του ΔΑΚ Γάλλου που ουδόλως πείραξε τη Νίκη Βόλου, καθώς ο στόχος επιτεύθχηκε με την ισοπαλία 0-0.
Συγκεκριμένα στο 22′ Κρουθ και Μπιτσάκος συνεργάστηκαν και ο πρώτος επιχείρησε ένα σουτ από καλή θέση, το οποίο όμως κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ.

Μια από τα ίδια και στο δεύτερο μέρος που πραγματικά δεν υπήρξε επίσκεψη κάποιας εκ των δύο ομάδων στα καρέ της άλλης. Οι δύο ομάδες έδειξαν ότι τους βολεύει κάλλιστα η ισοπαλία και δεν προτίμησαν να ρισκάρουν κάτι που μπορεί να ήταν και μοιραίο, ειδικά για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη.

Κάρτες
Κίτρινες: –

Επισκοπή: Καλογεράκης, Χρουσιέλ, Ανδρικόπουλος, Γιαννούτσος, Ανδρέου, Πολυχρόνης, Γεωργούσης (80′ Ανυφαντάκης), Παναγιωτίδης, Ρότσα, Λίμα, Τσιριγώτης
Νίκη Βόλου: Καραγκιόζης, Πολίμος (79′ Θεοδωρόπουλος), Αργύρης, Μπαλάφας, Καλουτσικίδης, Μπιτσάκος, Κωστίκος, Σαλαμούρας (74′ Ζιάκας), Κρουθ (74′ Τσιώλης), Γκαρσία (91′ Πετράκης), Ροχάνο (91′ Γκονζάλες)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.