Επιστρέφει στην έδρα της η Αργώ Βόλου

Για την Α2 Βόλεϊ Γυναικών

Έχοντας κάνει ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, η ομάδα βόλεϊ της Αργούς Βόλου θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη την έδρα της, αύριοΣάββατο 12/11 στις 18:00 απέναντι στον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, στο κλειστό της Αγριάς.

Οι δύο ήττες από ΜΑΣ Νέα Γενεά και ΕΑΛ εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα δεν ήταν αυτό που ήθελαν οι Βολιώτισσες, οπότε θέλουν σαφώς κάτι καλύτερο το απόγευμα απέναντι σε μία ομάδα που μέχρι στιγμής μετράει μόνο νίκες, έχοντας 6-3 σετ.

Πάντως, το βολιώτικο σύνολο αισιοδοξεί ότι μπορεί να τα καταφέρει, γι’ αυτό και ο σύλλογος καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό του, ώστε να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει κι αυτό μέχρι τέλους την επίτευξη των στόχων του.

Με ντέρμπι στη Β’ Εθνική Γυναικών

Την ίδια στιγμή, το απόγευμα του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 19:30 και στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, διεξάγεται το βολιώτικο ντέρμπι για τη Β’ Εθνική Γυναικών ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Ολυμπιακό Βόλου, σε άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Από την άλλη, ο ΓΣ Αλμυρού θα υποδεχθεί τον Φοίβο Γιάννουλης στις 18:00, επιδιώκοντας το θετικό αποτέλεσμα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.