Επιστροφή χωρίς προβλήματα στο γήπεδο για τη Νίκη Βόλου

Ξεκίνησε την Τρίτη (6/3) η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Αλμυρό, με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου μετά από διήμερο ρεπό την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Έτσι άπαντες πήραν τις απαραίτητες ανάσες για τη δύσκολη συνέχεια, που περιλαμβάνει τον προσεχή αγώνα εκτός έδρας με τον Γ.Σ. Αλμυρού (με την ομάδα του Κώστα Σταματίου να πλησιάζει στους τρεις βαθμούς έπειτα από τη νίκη του με τη Θήβα), τον τελικό Κυπέλλου την Τετάρτη 14 Μαρτίου με τον ΝΠΣ Βόλος, το ματς στο Καρπενήσι με το Βελούχι στις 18 Μαρτίου, αυτό με τον Διγενή Νεοχωρίου στο Πανθεσσαλικό το Σάββατο 24/3 και το φινάλε με τον Αστέρα στην Ιτέα Άμφισσας την 1η Απρίλη.

Στο πρόγραμμα των Ξηροφώτου-Μπούις την Τρίτη συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές ανεξαιρέτως, οι οποίοι είναι απόλυτα υγιείς και “καθαροί” από κάρτες.

Τέλος, να σημειωθεί, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΘ, ότι ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ ανάμεσα στη Νίκη και τον ΝΠΣ θα ξεκινήσει την επόμενη Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 16.00.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.