Επιστροφή Γιάννη Σιαμέτη στον πάγκο του Πυράσου!

Mετά από έναν χρόνο απουσίας

Μπορεί να έλειψε για έναν χρόνο από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πυράσου Νέας Αγχιάλου, ωστόσο ο χρόνος πέρασε και πλέον ο Γιάννης Σιαμέτης, με την ιδιότητα και του νταμπλούχου της περιόδου 2021-22 με τον σύλλογο.

Έτσι, η διοίκηση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Σιαμέτη στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ύστερα από συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες, ο Αλμυριώτης προπονητής απάντησε θετικά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πυράσου.

Είναι ο προπονητής που σε ηλικία 34 ετών οδήγησε τον Πύρασο στο τρίτο νταμπλ της ιστορίας του κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ ύστερα από μια επίπονη διαδικασία της ιδιαίτερης πρώτης φάσης και των πλέι οφ το 2021-22, ενώ κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΘ στον τελικό με την Αγία Άννα στον Αλμυρό.

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Γιάννης Σιαμέτης εκφράζει την ικανοποίησή του για την επιστροφή στην τεχνική ηγεσία του Πυράσου. Όπως σημειώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Πύρασο και τη Νέα Αγχίαλο όπου πέρασα μία καταπληκτική χρονιά και θα βρω πολλά πρόσωπα οικεία με τα οποία συνεργάστηκα άψογα είτε αυτά είναι στη διοίκηση είτε ποδοσφαιριστές. Πέρυσι αποφάσισα για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους να μην δουλέψω, ξεκουράστηκα και θεωρώ ότι έφθασε η ώρα να επιστρέψω στους πάγκους. Η πρόταση της διοίκησης ήταν τιμητική και μου δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Πύρασος θα έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.