Επιστροφή στη δράση για τον Ολυμπιακό Βόλου

Στην έδρα του Πρωτέα Γρεβενών του Σάββατο 12/11

Το ρεπό του περασμένου Σαββάτου λειτούργησε ευεργετικά για τον Ολυμπιακό Βόλου και τους παίκτες του Νίκου Μπουντούρη, που είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και παίρνοντας τις απαραίτητες ανάσες να κάνουν και περισσότερη αυτοκριτική για το τι έχει γίνει έως τώρα αλλά και για το τι πρέπει ν’ ακολουθήσει, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Πρωτέα Γρεβενών εκτός έδρας.

Έχοντας δει κανείς τον Πρωτέα και απέναντι στη Νίκη Βόλου μπορεί να διαπιστώσει ότι πρόκειται για μία ομάδα που θέλει να διεκδικήσει αποτελέσματα και έχει κάποιες δυνατότητες. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν  έχει σημειώσει καμία νίκη στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής Ανδρών, σε πέντε παιχνίδια, έναντι τεσσάρων του επίσης χωρίς ροζ φύλλο αγώνα Ολυμπιακού Βόλου, έχοντας κάνει το ρεπό του.

Με βάση την εικόνα που έχει παρουσιάσει ο Ολυμπιακός Βόλου έως τώρα στο πρωτάθλημα, είναι εμφανές ότι υπάρχει διάθεση αλλά σίγουρα χρειάζονται να γίνουν περισσότερα σε αγωνιστικές συνθήκες, ώστε να πάρει τα αποτελέσματα που έχει ανάγκη για να μπει στα πλέι άουτ. Αν και εκτός έδρας παιχνίδι, το Σάββατο ο Ολυμπιακός Βόλου επιδιώκει το θετικό αποτέλεσμα, που θα του δώσει και ένα σαφές πλεονέκτημα απέναντι στον αντίπαλό του σε περίπτωση παρόμοιας βαθμολογικής θέσης στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

To βάρος από τον Νίκο Μπουντούρη στη δουλειά και στη Red Special Team

Aπό την πλευρά του, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Μπουντούρης, όντας και ιδιαίτερα ενεργός στα social media, στέκεται τόσο στη δουλειά που θα πρέπει να συνεχιστεί από τους «ερυθρόλευκους», αλλά και στην προσπάθεια με την ενασχόληση και δραστηριοποίηση στη Red Special Team, το τμήμα του μπάσκετ που συστήθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Μαγνησίας.

Για το κομμάτι της δουλειάς ο Νίκος Μπουντούρης αναφέρει: «Όταν είσαι 18 εσύ χαράζεις τον δρόμο σου. Μόνο με έναν τρόπο, με τη δουλειά. Δύσκολο, αλλά αξίζει». Σχετικά με τη Red Special Team πάλι συμπληρώνει: «Τα παιδιά, οι γονείς και οι προπονητές χαρήκαμε το μπάσκετ. Ο Αθλητισμός είναι διέξοδος χαράς. Ταυτόχρονα μας δίνει συγκινήσεις που είναι εφόδια για το μυαλό μας και την καρδιά μας. Καλή αρχή σε όλους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.