Επιτακτική για Γ.Σ. Αλμυρού η ισοφάριση σε 1-1 σήμερα Τετάρτη

Στο εντός έδρας ματς με τον Α.Ο. Τρίκαλα στις 19.00

Σήμερα στις 19.00 ο Γ.Σ. Αλμυρού υποδέχεται στον δεύτερο τελικό τον Α.Ο. Τρίκαλα, θέλοντας να ισοφαρίσει στο 1-1 τη σειρά, που κρίνεται στις τρεις νίκες.

Σε ανακοίνωσή του ο Γ.Σ.Α. αναφέρει: «Ένας «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ» αγώνας την Τετάρτη 8/5/2024 στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλμυρού.

Η «ΕΠΙΣΗΜΗ  ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ» της πόλης μας αντιμετωπίζει την  ομάδα του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ στον 2ο τελικό της σειράς των PLAYOFF ανόδου.

Ένα παιχνίδι που πρέπει η ομάδα μας να κερδίσει οπωσδήποτε, για να ισοφαρίσει τη σειρά και να διεκδικήσει στη συνέχεια την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στην NATIONAL LEAGUE 1 (Β’ ΕΘΝΙΚΗ).

Για το λόγο αυτό το τμήμα Καλαθοσφαίρισης (παίχτες, προπονητές και Δ.Ε.) απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να γεμίσει το κλειστό απ’ άκρη σ’ άκρη να δημιουργήσει μια ωραία ατμόσφαιρα και να δώσει ώθηση στην ομάδα.

-Οι αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών όλων των τμημάτων του Συλλόγου και  οι μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολικών βαθμίδων της περιοχής εισέρχονται και παρακολουθούν τον αγώνα δωρεάν.

-Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή η προσέλευση του κόσμου».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.