Ερχεται ξένος φορ στη Νίκη για τις τελικές διαπραγματεύσεις

Μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της Νίκης υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία

Μεθαύριο Τετάρτη (6/9) έρχεται στον Βόλο ένας ξένος φορ, που έχει αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ 1, για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τη Νίκη, όπως αναφέρουν άνθρωποι της κυανόλευκης ΠΑΕ.

Ο ποδοσφαιριστής θεωρείται ότι είναι από το πάνω ράφι και γι’ αυτό θα του προσφερθεί συμβόλαιο, που θα αγγίζει εξαψήφιο αριθμό, με τη Νίκη να κάνει τη μεγάλη οικονομική υπέρβαση, προκειμένου να πάρει έναν παίκτη, που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στην επίθεση.

Μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της Νίκης υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία, αλλά όλα θα κριθούν στις τελικές συζητήσεις που θα γίνουν στον Βόλο.

Οι διοικούντες της Νίκης είχαν από την αρχή αποφασίσει να προσφέρουν ένα μεγάλο συμβόλαιο για φορ και το προηγούμενο διάστημα είχαν προσεγγίσει στράικερ από τη Ρουμανία, ο οποίος τελικά υπέγραψε σε ομάδα της πατρίδας του, που πέρσι ήταν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα στην Α’ Εθνική.

Ετσι, στράφηκαν σε άλλες λύσεις και φαίνεται πως είναι πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ποιοτικού επιθετικού.

Θυμίζουμε πως φέτος έφυγαν τόσο ο Ροχάνο όσο και ο Σιαφά, που δεν ικανοποίησαν και μόνος φορ έχει απομείνει ο Τζιώρας, ενώ στην ίδια θέση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ο 20χρονος Μπαλλάς, που προέρχεται από την Κ19.

Ουσιαστικά με την απόκτηση φορ η Νίκη θα κλείσει το ρόστερ της και δύσκολα θα κινηθεί για κάτι άλλο στη συνέχεια.

Το ρόστερ της Νίκης μέχρι στιγμής αποτελούν οι τερματοφύλακες Γκαραβέλης, Μπουργάνης, Κραβαρίτης, οι πλάγιοι δεξιοί μπακ Κάσσος, Τοπαλίδης, Κουτσιμπάνας, οι στόπερ Γρομητσάρης, Ανδρέου, Στίκας, Μπαχανάκ, οι πλάγιοι αριστεροί μπακ Αναστασίου, Ναά, οι κεντρικοί χαφ Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Σκεντεράι, Λίταινας, Πέττας, οι εξτρέμ Μιράντα, Κρητικός, Πολίτης, Βουκελάτος και οι φορ Τζιώρας, Μπαλλάς. Επίσης στις προπονήσεις μετέχουν και οι Τζιάνης, Κουφογεώργος, που προέρχονται από την Κ19.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.