Έρχονται από Αμερική, για να μιλήσουν με Μπέο οι διοικούντες του Ηρακλή

Ο κύβος ερρίφθη και οι δύο διοικητικοί ηγέτες του «γηραιού», Θανάσης Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης, είναι έτοιμοι για το υπερατλαντικό ταξίδι.

Αυτή τη φορά όχι για να παρακολουθήσουν κάποια αναμέτρηση, όπως έκαναν μεσούσης της χρονιάς, αλλά για κάτι πολύ πιο σοβαρό για την ιστορία και την επόμενη ημέρα των κυανόλευκων. Θανάσης Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης θα αναχωρήσουν σήμερα από τη Φιλαδέλφεια και αναμένονται στην Ελλάδα το μεσημέρι του Σαββάτου.

Με έναν και μοναδικό στόχο όπως μεταφέρουν οι ίδιοι. Να συναντηθούν με τον Αχιλλέα Μπέο και να συμφωνήσουν για την αγορά του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος και τη συμμετοχή του Ηρακλή τη νέα χρονιά στη Super League 1, όπως αναφέρει δημοσίευμα του metrosport.

Χρόνος για περισσότερο χάσιμο δεν υπάρχει, εναλλακτική λύση επίσης, συνεπώς το διοικητικό δίδυμο της ΠΑΕ και κυρίως ο μεγαλομέτοχός της καλείται να προχωρήσει το deal και κυρίως να πείσει-με χρήμα- τον Αχιλλέα Μπέο ότι μπορεί να γίνει ο περιβόητος… γάμος. δίνοντας στον Ηρακλή και τον κόσμο μία τελείως διαφορετική προοπτική για τη νέα χρονιά. Το κλίμα που βγαίνει από αμφότερους είναι συγκρατημένα αισιόδοξο για επίτευξη συμφωνίας, με τον Θανάση Παπαδόπουλο να κάνει λόγο για αυξημένες πιθανότητες σε σχέση με την κατάσταση που υπήρχε ένα μήνα νωρίτερα.

On line βρίσκεται για το συγκεκριμένο θέμα και ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου, που έχει επιφορτιστεί με τα νομικής φύσεως θέματα ενός τέτοιου εγχειρήματος.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.