Έρευνα για την απουσία Ρονάλντο από φιλικό αγώνα

Η αστυνομία στη Σεούλ ξεκίνησε έρευνα μετά την καταγγελία του δικηγόρου Ο Σέοκ-Χιουν, ο οποίος εκπροσωπεί 2.000 οπαδούς, για την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο φιλικό αγώνα μεταξύ της Γιουβέντους και μιας μικτής ομάδα από το νοτιοκορεατικό πρωτάθλημα.

Το γράφει η εφημερίδα «The Chosun Ilbo», εξηγώντας ότι «η διεθνής έρευνα» ξεκίνησε με βάση την υπόθεση της «απάτης» λόγω της μη παρουσίας του CR7 στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ο Πορτογάλος άσος παρακολούθησε τον αγώνα από τον πάγκο, αφού ο Μαουρίτσιο Σάρι θέλησε να τον ξεκουράσει.

Η έρευνα στρέφεται και κατά της εταιρείας «The Fasta Inc.», η οποία είχε οργανώσει το παιχνίδι εξασφαλίζοντας την παρουσία του Ρονάλντο.

Η ποδοσφαιρική Λίγκα της χώρας εξέδωσε ανακοίνωση μετά τον αγώνα, εκφράζοντας «βαθιά αγανάκτηση και απογοήτευση για τη συμπεριφορά της Γιουβέντους, από την οποία απαιτούμε μια ειλικρινή συγγνώμη και μια εξήγηση για το λόγο που δεν χρησιμοποιήθηκε ο Ρονάλντο», αφού «το συμβόλαιο προέβλεπε την παρουσία του στο γήπεδο για τουλάχιστον 45 λεπτά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.