Ετοιμασίες για ανακοινώσεις ανανεώσεων αλλά και μεταγραφών

Κλείνει υποθέσεις η Νίκη Βόλου

Η άφιξη του Αλέξη Παπακωνσταντίνου στον Βόλο φέρνει όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ εξελίξεις στα θέματα του ρόστερ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ήδη γίνει συζητήσεις και ότι δεν έχουν προχωρήσει κάμποσα πράγματα.

Από τη μία είναι οι ανανεώσεις και από την άλλη οι μεταγραφές, με τις κινήσεις να «δείχνουν» ενίσχυση στο κέντρο και στην επίθεση, με τις ανακοινώσεις ν’ αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Το προφίλ των παικτών δεν διαφέρει από αυτά που έχει πει ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ήδη πριν κλείσει η προηγούμενη αγωνιστική περίοδος.  Πρόκειται δηλαδή για παίκτες που έχουν εμπειρία στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και ικανότητες για να δώσουν περισσότερα στην ομάδα σε σύγκριση με αυτά που διέθετε το δυναμικό της την τελευταία αγωνιστική περίοδο.

Βέβαια, η ΠΑΕ Νίκη συνεχίζει να παρακολουθεί τις διαδικασίες και τη συζήτηση που έχει αναπτυχθεί περί των στημένων αγώνων, και δεν απορρίπτει κανένα σενάριο, χωρίς βέβαια να βλέπει τις διαδικασίες αυτές να προχωρούν με ρυθμούς που θα ήθελε κανείς. Βέβαια, δεν δείχνει να προκύπτει έως τώρα ζήτημα αναβολής έναρξης του πρωταθλήματος της Super League, ενώ για τη δεύτερη κατηγορία η… παράδοση κάθε καλοκαίρι δείχνει ότι έτσι κι αλλιώς η πρώτη σέντρα πάντα καθυστερεί.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.