Ετοιμάζεται για δύσκολη αποστολή στη Λάρισα ο ΝΠΣ Βόλος

Γνωρίζοντας ότι η αποστολή απέναντι στην ΑΕΛ είναι δύσκολη, τα μέλη του ΝΠΣ Βόλος συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα να απασχολούν αυτή τη στιγμή τον προπονητή της ομάδας, Χουάν Φεράντο.

Το παιχνίδι κρίνεται δύσκολο γιατί και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, αφού οι απώλειες που έχουν καταγράψει στις τελευταίες αναμετρήσεις θέτουν ως επιτακτικό στόχο την άμεση κάλυψή τους. Η ΑΕΛ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 7η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και θέλει να «χτυπήσει» την πόρτα της πρώτης πεντάδας, ενώ ο ΝΠΣ Βόλος είναι στην 11η με 13 βαθμούς, μετά και την ισοπαλία στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα.

Αγωνιστικά οι παίκτες του ΝΠΣ Βόλος δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση, αφού τα προβλήματα τραυματισμών που καταγράφονται δεν εμπνέουν ανησυχία. Τα μέλη του τεχνικού επιτελείου αισιοδοξούν ότι τόσο οι Διαμάντης και Μπαλογιάννης, που γύρισαν από την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων με μικροτραυματισμούς θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους, όπως και ο Γέντρισεκ που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης μετά από χτύπημα που δέχθηκε.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό ο Τάσος Τσοκάνης θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής που έχει λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών στο παιχνίδι με τον Άρη.

Τα εισιτήρια του αγώνα
Η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε γνωστό το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος.

Παρασκευή 29/11: 10 το πρωί με 5 το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, οδός Κύπρου 72, 5ος όροφος.
Σάββατο 30/11: 11 το πρωί και μέχρι το ημίχρονο του αγώνα ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ AEL FC ARENA

Τιμές:
Ανατολική Κερκίδα
Θύρες 3,4,5,6,7,8,9: 10€ ενηλίκων / 5€ εφήβων (13-18 ετών)
Δυτική Κερκίδα
Θύρες 16-17 και 19-20: 30€ (γενική είσοδος)
Θύρα 18 VVIP: Κανονικό 60€

Τα παιδιά έως 12 χρονών θα εισέρχονται δωρεάν στον αγώνα μόνο υπό τη συνοδεία ενηλίκου με εισιτήριο διαρκείας ή ημέρας.

*Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικά.

**Για την έκδοση τους απαιτείται υποχρεωτικά η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και να γνωρίζει ο κάτοχος τον ΑΜΚΑ του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.