Ετοιμάζεται για τις βελτιωτικές αλλαγές η ΕΟΚ

Στα εθνικά πρωταθλήματα της νέας αγωνιστικής περιόδου

Στους ρυθμούς του δικού της Final 4 κινείται η Elite League, η γνωστή Α2 Εθνική του ελληνικού μπάσκετ, με Ψυχικό, Τρίτωνα, Μαρούσι και Πανερυθραϊκό να ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια ανόδου στην Basket League, στα παιχνίδια του ερχόμενου σαββατοκύριακου στο γήπεδο των Λιοσίων, ωστόσο αυτό που προκύπτει είναι ότι η ΕΟΚ προχωρά τις αλλαγές που έχει προαναγγείλει στο σύνολο των υπ’ ευθύνη της εθνικών πρωταθλημάτων.   δήλωσαν πως είναι έτοιμες για να παίξουν στην Basket League, αν κερδίσουν την άνοδο μέσω του Final 4.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τους προπονητές και αρχηγούς των τεσσάρων ομάδων, σημείωσε ότι «Θα κρατήσουμε τις πετυχημένες πρακτικές και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα ανακοινώσουμε πώς θα λειτουργήσουμε βελτιωτικά στα υπόλοιπα εθνικά, αλλά και αναπτυξιακά πρωταθλήματα.».

Για το αν υπάρχει σκέψη να μη μεταφέρονται στα πλέι οφ τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου είπε: «Σημασία έχει να βλέπουμε τις παθογένειες μιας εφαρμογής, για να πηγαίνουμε σε κάτι καλύτερο. Η εμπειρία μάς έδειξε πως πρέπει να κάνουμε διαφοροποιήσεις σε κάποιο σύστημα, αλλά αυτό θα γίνει μετά από διάλογο με τις ομάδες μετά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων».

Την ίδια στιγμή, ο γγ της ΕΟΚ Νίκος Νικολόπουλος αναφέρθηκε μόνο στην Elite League σημειώνοντας ότι: «Την επόμενη χρονιά με μικρές παρεμβάσεις το πρωτάθλημα θα γίνει ακόμη πιο θελκτικό για τους φιλάθλους που το αγκάλιασαν φέτος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.