Ετοιμη για απόκτηση άλλων τεσσάρων παικτών η Καλαμάτα μετά τον Κοζορώνη

Μετά και την ανακοίνωση της απόκτησης του κεντρικού χαφ Κοζορώνη, που έπαιζε στην Αναγέννηση Καρδίτσας, η Καλαμάτα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία της Μεσσηνίας, θα παρουσιαστεί με νέο αγωνιστικό πρόσωπο το 2024, καθώς η διοίκηση έχει προχωρήσει ήδη σε τέσσερις μεταγραφές (Ελιβέλτο, Κάτσε, Τζανακάκης, Κοζορώνης) και αναμένονται άλλες τέσσερις, ενώ στον αντίποδα οι αποχωρήσεις θα ξεπεράσουν τη μισή… ντουζίνα.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται πολλοί παίκτες, που δεν έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα τα αναμενόμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Μπενίτεζ και Καμπράλ έχουν συμφωνήσει να φύγουν και αυτή τη εβδομάδα θα υπάρξουν συζητήσεις και με τουλάχιστον πέντε ακόμα παίκτες, για να λύσουν τα συμβόλαιά τους, με υποψήφιους επίσης τους Καραγκούνη, Αρναρέλλη, Μέντες, Μπαξεβάνο.
Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των γιορτών βοηθά, ώστε να γίνει η εκκαθάριση του ρόστερ και η Καλαμάτα να μπορέσει να διεκδικήσει στα πλέι οφ τον τίτλο στο β’ όμιλο της Super League 2, διότι η εικόνα της μέχρι τώρα δεν πείθει.
Το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα είναι στις 7 Γενάρη με τον Γιούχτα και μέχρι τότε αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πάρε-δώσε στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Στο στόχαστρο μεταξύ άλλων βρίσκονται και οι Ζαμόρα, Χριστοδουλόπουλος από τον Αρη, με τον οποίο η Καλαμάτα έχει καλές σχέσεις λόγω της φιλίας Πρασσά-Καρυπίδη, καταλήγει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελευθερία της Καλαμάτας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.