Έτοιμη για την Α2 Εθνική βόλεϊ η Αργώ

Το «ευχαριστώ» του συλλόγου για τη στήριξη της προσπάθειας

Όπως είχε αναφέρει και το «Magnesiasports» εδώ και λίγες ημέρες, η γυναικεία ομάδα της Αργούς αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στην Β΄ Εθνική Κατηγορία της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και θα συμμετέχει στη νέα χρονιά για πρώτη χρονιά στην ιστορία της, στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Ήδη οι υπεύθυνοι του συλλόγου εξέφρασαν μέσω του «Magnesiasports» την ικανοποίησή τους για την επίτευξη του στόχου που είχαν θέσει εξ αρχής, ενώ το ίδιο τονίζεται και στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της ΕΟΠΕ, για την τελική κατάταξη των ομάδων στα Πρωταθλήματα ευθύνης  της και για την  αγωνιστική περίοδο 2019-2020 (Volleyleague Γυναικών, Pre League Γυναικών, Α2 Εθνική κατηγόρια Ανδρών και Γυναικών, Β’ Εθνική/Περιφερειακό Πρωτάθλημα),  ελήφθη υπόψη ο βαθμολογικός πίνακας την στιγμή της απόφασης διακοπής του κάθε Πρωταθλήματος (07/05/2020) και Πρωταθλήτριες ομάδες ανακηρύχθηκαν αυτές που καταλαμβάνουν την 1η θέση στην κατάταξη των Πρωταθλημάτων την ημερομηνία εκείνη.

Έτσι, στη Β’ Εθνική, η γυναικεία ομάδα της Αργούς Βόλου ως πρώτη, με 42 βαθμούς και 10 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΣΠΑ Καρδίτσας (32) και χωρίς τη διεξαγωγή πλέι οφ, όπως προβλεπόταν από την αρχική προκήρυξη του πρωταθλήματος, παίρνει επίσημα το εισιτήριο της ανόδου.

Οι άνθρωποι της ομάδας εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, τονίζοντας ότι εξ αρχής ο στόχος ήταν αυτός. «Η υπεροχή της Αργούς φάνηκε από τα πρώτα παιχνίδια του πρώτου γύρου και η σταθερή της πορεία την έφερε δικαιωματικά στην πρώτη θέση» σημειώνεται χαρακτηριστικά, ενώ συμπληρώνονται τα εξής: «Η συμμετοχή της Αργούς στην Α2 Εθνική κατηγορία θεωρείται σημαντική και για την πόλη του Βόλου, καθώς θα φιλοξενήσει ομάδες υψηλού επιπέδου από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Πιθανόν από την νέα σεζόν θα συμμετέχουν 16 ομάδες στον Βόρειο Όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας που θα προέρχονται από Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Έδεσσα, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Λάρισα και Βόλο.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτήν την τεράστια επιτυχία. Ειδικότερα:

-Τον έφορο του γυναικείου τμήματος Κάστανο Δημήτριο.

-Τους προπονητές Σταθόπουλο Ευάγγελο και Τιρτιράκη Ελευθέριο.

-Τον στατιστικολόγο Φουρκιώτη Κων/νο.

-Τον γυμναστή Ζαφειρίου Χ.

-Τις Παίκτριες της ομάδας: Τάσσου Αθηνά, Γιανετάκη Ηλιάνα, Νικολάου Ειρήνη, Χαρχαρή Νάνσυ, Παπούλια Μαρία, Γιαλόγλου Νικολέτα, Ράντζου Έρρικα, Μερκονιάν Ελένη, Γκορίλα Μάρθα, Χειμάρα Τζωρτζίνα, Αμυγδαλοπούλου Κατερίνα, Κασιούρα Βασιλική, Πώπου Ελευθερία, Κάστανου Δανάη, Πασχαλίδου Άρτεμις, Παϊλα Χρύσα, Αποστολοπούλου Ελένη.

-Τους χορηγούς μας.

-Την Περιφέρεια Μαγνησίας.

-Τον Δήμο Βόλου.

-Τους γονείς των αθλητριών

-Τον  φίλαθλο κόσμο του Α.Σ. Βόλου «Αργώ».

-Και τέλος όποιον και όποια βοήθησε και στήριξε αυτήν την προσπάθεια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.