Εξαιρετικός με Αμπελώνα ο Ολυμπιακός Β. παρά τις τρεις γνωστές απουσίες

Με 75-52 επικράτησε στο κλειστό του ΕΑΚ σε φιλικό αγώνα κόντρα στον Αμπελώνα, που θα τον έχει αντίπαλο και στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός Βόλου, δίνοντας αρκετά αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια.

Βέβαια, για μία ακόμη φορά ο Γιώργος Βλιώρας αντιμετώπιζε τις τρεις γνωστές απουσίες του στρατευμένου Τσιακλάγκανου και των τραυματιών Μούμογλου και Σιμάκη, που θα δοκιμάσουν να μπουν στις προπονήσεις από τη νέα βδομάδα.

Και οι τρεις αυτοί παίκτες, όταν ενσωματωθούν πλήρως, θα αλλάξουν την εικόνα της ομάδας, η οποία πάντως κόντρα στον Αμπελώνα ήταν κάτι παραπάνω από θετική και μάλιστα χωρίς να αγωνιστεί στην επανάληψη ακόμη ένας βασικός, ο Ίλτσογλου, που λόγω ενοχλήσεων στον τένοντα έπαιξε μόνο στο πρώτο 20λεπτο.

Οι παίκτες φάνηκαν να βρίσκουν ο ένας τον άλλον, αλλά σίγουρα θέλουν ακόμη χρόνο και φυσικά άπαντες επιθυμούν να επιστρέψουν οι τρεις απόντες, για να δώσουν πολύ περισσότερες λύσεις.

Να σημειωθεί ότι το φιλικό στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση σήμερα Κυριακή αναβλήθηκε, αφού η κακοκαιρία έπληξε βάναυσα τη γειτονική πόλη, ενώ οι ερυθρόλευκοι περιμένουν το τουρνουά στη μνήμη του Δημήτρη Γκίμα το επόμενο Σαββατοκύριακο στο ΕΑΚ. Παράλληλα, όποιος παίκτης ευκαιρεί κάνει και πρωινή προπόνηση με τον γυμναστή Κώστα Καμμένο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.