Εξοφλεί παλιές οφειλές της Νίκης προς τη ΔΕΥΑΜΒ ο Θανάσης Τζήμας

Τις οφειλές παλαιών ετών από το Π. Μαγουλάς προς τη ΔΕΥΑΜΒ εξοφλεί ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Νίκης, Θανάσης Τζήμας, ο οποίος ζήτησε και πήρε τους λογαριασμούς από την Ερασιτεχνική Νίκη και αναζήτησε στα γραφεία της επιχείρησης τους υπευθύνους, για να του δοθούν διευκρινίσεις για τις χρεώσεις.

Αν και στην αρχή, δεν υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση και ειδικά στο αίτημα για άμεση επανασύνδεση με το δίκτυο του Δήμου, καθώς η Νίκη έπαιρνε νερό από δική της γεώτρηση, τελικά μετά από εκατέρωθεν εξηγήσεις και αφού ανέβηκαν κάπως οι τόνοι από τον πρόεδρο της Νίκης, βρέθηκε η λύση και οι οφειλές διευθετήθηκαν.

Πλέον στο γήπεδο Π. Μαγουλάς όλα θα είναι νόμιμα και ξεκάθαρα, όπως θέλει και ο ίδιος ο κ. Τζήμας, αφού η Νίκη θα παίρνει νερό κανονικά από τον Δήμο. Πάντως, το όλο σκηνικό άφησε κάπως δυσαρεστημένο τον διοικητικό ηγέτη των κυανόλευκων, αφού αυτό που ήθελε ήταν να πληρώσει, αλλά δεν υπήρχε αρχικά διάθεση συνεργασίας. Ανάλογες κινήσεις σκοπεύει να κάνει ο Θανάσης Τζήμας και με τη ΔΕΗ, ώστε όλα να μπουν σε μία σειρά και να υπάρχει νοικοκυριό στην ομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.