Ευχαριστεί η ακαδημία μπάσκετ της Νίκης

«Μια αθλητική χρονιά ολοκληρώνεται, διαφορετική σίγουρα από τις προηγούμενες μετά το ξέσπασμα της επιδημίας του κορωνοϊού» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή, με τις ακαδημίες του συλλόγου να φιλοξενούνται για μια ακόμη χρονιά στο 2ο Γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας. Μάλιστα η Διοικούσα Επιτροπή αναφέρει ότι όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε μια αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία με την εκάστοτε διεύθυνση του σχολείου, πηγαίνοντας πλέον ένα βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα τονίζει: «Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε ιδιαίτερα στη στήριξη και τη βοήθεια που μας παρέχει η σημερινή Διευθύντρια του Σχολείου κα Ματίνα Ζαφειρίου. Μια γυναίκα που τιμά με τις ενέργειές της το λειτούργημα του εκπαιδευτικού. Με την καθοριστική συμβολή της σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε δράσεις στο χώρο του σχολείου που προάγουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και αναδεικνύουν τον κοινωνικό ρόλο του αθλητισμού. Η κα Ζαφειρίου μας στήριξε και στη δύσκολη συγκυρία της διαχείρισης του κλίματος που έφερε η πανδημία του κορωνοϊού και μπορέσαμε να ξεπεράσουμε προκαταλήψεις και φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά την κα Ζαφειρίου και προσβλέπει στη συνέχιση της συνεργασίας μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.