Ευχαριστήρια ανακοίνωση του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου

Από το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκδόθηκε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον σύλλογο του Ωκεανού, που αναφέρει τα εξής:

“Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την ομάδα κολύμβησης του Α.Ο. Ωκεανός για τα ιδιαίτερα τιμητικά σχόλια που αφορούν στην ομάδα μας.

Συγχαίρουμε την ομάδα του Ωκεανού για την αγωνιστική και όχι μόνο εικόνα που παρουσιάζει. Αποτελεί ομάδα υπόδειγμα που μας εμπνέει οργανωτικά, αγωνιστικά και συναισθηματικά.

Αποκτά πολύ μεγαλύτερη αξία η κατάκτηση του πρωταθλήματος, όταν οι κολυμβητές της ομάδας  συναγωνίζονται τους εξαιρετικούς αθλητές του Ωκεανού.

Πραγματικά το πρωτάθλημα γίνεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, γεγονός που αποτυπώνεται στη βελτίωση των ατομικών επιδόσεων όλων των αθλητών.

Το έμβλημα του Συλλόγου μας, σηματωρός στις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι που υπηρετούμε…

Συγχαίρουμε τους αθλητές όλων των συλλόγων και τους ευχαριστούμε για τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε όλοι. Δίνουμε ραντεβού στις νέες αγωνιστικές στιγμές που αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Α.Ο. Ωκεανός είχε συγχαρεί στη σελίδα της ομάδας στο facebook τη Νίκη Βόλου:

“Θα θέλαμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στη φετινή πρωταθλήτρια ομάδα, τη Νίκη Βόλου, που έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση, καθιστώντας το φετινό πρωτάθλημα άκρως ανταγωνιστικό. Συγχαρητήρια και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν φέτος και ανέβασαν το επίπεδο. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου ελπίζοντας σε νέες και ενδιαφέρουσες “μάχες”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.