Φαβορί το Πανθεσσαλικό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Σε σχέση με τα άλλα δύο γήπεδα που εξετάζονται, το Παγκρήτιο και το Παμπελοποννησιακό

Το Πανθεσσαλικό παρουσιάζεται ως φαβορί ως τόπος διεξαγωγής και του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ΕΠΟ, σύμφωνα και με δήλωση του προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ και προέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελου Δανιήλ, θέλει μέχρι τις 20 Ιανουαρίου να πάρει την απόφαση, για να αποφευχθούν τα όσα κωμικοτραγικά είχαν συμβεί πέρσι, με την έδρα του τελικού να κάνει … παγκόσμιο tour, μέχρι να καταλήξει στο Πανθεσσαλικό.

Τα γήπεδα που εξετάζονται είναι τρία, σύμφωνα και με δημοσίευμα του sdna.gr, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει η επιλογή του ΟΑΚΑ που έκλεισε λόγω του προβλήματος στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα.

Συγκεκριμένα το Πανθεσσαλικό, το Παγκρήτιο και το Παμπελοποννησιακό, χωρίς να αποκλείεται κάποια ανατροπή τις επόμενες μέρες.

Πιο εφικτή, αναφέρει το sdna, μοιάζει η περίπτωση του Βόλου, αφού το γήπεδο είναι απόλυτα λειτουργικό και σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ, ενώ στο Παμπελοποννησιακό πρέπει να γίνουν εργασίες στον αγωνιστικό χώρο και στο Παγκρήτιο υπάρχει το γνωστό θέμα με το στέγαστρο, με την Περιφέρεια Κρήτης πάντως να είναι διατεθειμένη να συνδράμει για να λυθεί.

Σκέψεις για αλλαγή στο format

Πέρα απ’ αυτά, υπάρχουν ήδη σκέψεις για τη νέα χρονιά οι μεγάλες ομάδες να ξεκινήσουν να αγωνίζονται μία φάση πιο νωρίς από αυτήν στην οποία μπήκαν φέτος, για να έχει και πιο μεγάλο ενδιαφέρον ο θεσμός. Γενικότερα αναζητούνται διάφορες εκδοχές προκειμένου το format του Κυπέλλου να γίνει πιο ελκυστικό.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.