«Φεύγει από τους Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Νέα σενάρια για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τα play offs του NBA. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», ο «Greek Freak» είναι πολύ πιθανό να εξετάσει τις επιλογές του και να ζητήσει να αποχωρήσει από τα «Ελάφια».

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, ο Έλληνας σούπερ σταρ θέλει να προσθέσει κι άλλο δαχτυλίδι πρωταθλητή του NBA στην συλλογή του, όμως, η φετινή αποτυχία των Μπακς, παρά τις δηλώσεις του μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, έχει προκαλέσει δεύτερες σκέψεις για την παραμονή του στο Μιλγουόκι.

Ο διεθνής άσος φέρεται να θεωρεί πως η νέα ιδιοκτησία των «Ελαφιών» δεν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να δυναμώσει την ομάδα και να «χτίσει» πάνω του, με αποτέλεσμα να σκέφτεται τις εναλλακτικές που μπορεί να έχει. Άλλωστε, το Μιλγουόκι δεν διαθέτει και την ισχυρότερη αγορά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έτσι φεύγει από τους Μπακς ο «Greek Freak»

Μάλιστα, στο άρθρο παρουσιάζεται η αποκάλυψη του Μπράιαν Γουίντχορστ, ρεπόρτερ του ESPN σύμφωνα με την οποία, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να αποχωρήσει άμεσα από τους Μπακς, παρά το γεγονός πως η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι για δύο ακόμα χρόνια.

Συγκεκριμένα, το φετινό καλοκαίρι, οι δύο πλευρές θα πρέπει να υπογράψουν την επέκταση του συμβολαίου, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να έχει δεύτερες σκέψεις και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αποφασίσει να μην προχωρήσει στις υπογραφές.

«Οι Μπακς αντιμετωπίζουν μία δύσκολη κατάσταση το φετινό καλοκαίρι, διότι έχουν παίκτες που είναι 30άρηδες και πρέπει να πληρωθούν και έχουν τον Γιάννη με την κατάσταση της επέκτασης του συμβολαίου», αναφέρεται χαρακτηριστικά από τον Μπράιαν Γουίντχορστ.

Και συνεχίσει: «Δεν είναι πολύ πιθανό ο Έλληνας άσος να θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιό του αυτό το καλοκαίρι. Απομένουν δύο ακόμα χρόνια στη συμφωνία, αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα και το γεγονός πως υπάρχει νέα ιδιοκτησία, κάνει την ανανέωση πολύ δύσκολη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.