Φιλική εξάρα… για Άνχελ Λόπεθ και Ατρόμητο από Έλτσε

Δύσκολα τα βρήκε ο Ατρόμητος κόντρα στην Έλτσε, στην πρώτη φιλική αναμέτρηση στην Ισπανία, αφού η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ ηττήθηκε με βαρύ σκορ (6-1) και παρά το γεγονός ότι προφανώς είναι ανέτοιμη, εμφάνισε κάποιες αδυναμίες οι οποίες πρέπει να διορθωθούν το επόμενο διάστημα με σκληρή δουλειά.

Συγκεκριμένα οι Περιστεριώτες αν και προσπάθησαν, επιθετικά είχαν φάσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού (Κουλούρης στο πρώτο και Πισάνο στο δεύτερο ημίχρονο), ενώ αμυντικά ήταν νευρικοί με αποκορύφωμα τα δύο αυτογκόλ αλλά και τα λάθη που έδωσαν εύκολα τέρματα στους ξεκάθαρα ανώτερους ποιοτικά Ίβηρες.

Στο μυαλό του κόουτς: Ο Άνχελ Λόπεθ επέλεξε να ξεκινήσει με το 4-2-3-1, τον Μανδά κάτω από την εστία και τους Γκαλβάο-Στρούγγη στα στόπερ. Δεξί μπακ αγωνίστηκε ο Βασιλαντωνόπουλος και αριστερό ο Αθανασίου, με τους Οικονομίδη και Σάλομον στα αμυντικά χαφ. Μπροστά τους ο Μουνίθ, στα εξτρέμ οι Μπετινέλι και Τζαβίδας, ενώ μοναδικός προωθημένος ο Κουλούρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αντικαταστάθηκαν όλοι πλην του Μανδά, για να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο οι Τριμμάτης, Κιβρακίδης, Καρτάλης, Χατζηισαΐας, Σάνι, Νάτσος, Πισάνο, Τομάσεβιτς, Κωτσόπουλος, Τσακίρης, ενώ αγωνίστηκε και ο Μπουλάρι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.