Φιλική ισοπαλία με 1-1 στην Ιτέα για τον Θησέα με σκόρερ τον Βλάχο

Ο σκόρερ του Θησέα, Βλάχος

Στο πρώτο του φιλικό ματς με ομάδα Γ’ Εθνικής και μάλιστα από τον δικό του όμιλο, ο Θησέας έδειξε ένα καλό πρόσωπο και έφερε ισοπαλία στην Ιτέα με 1-1 κόντρα στον Αστέρα, στέλνοντας το μήνυμα ότι θα είναι ένας δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος. Το ματς έγινε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, με τον Θησέα να έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες των Οικονόμου, που προφυλάχθηκε, και του Χατζησταμάτη λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων.

Ο Κώστας Παπαστεργίου επέλεξε στην αρχική ενδεκάδα τον Κεφαλά κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Καψιώτης- Βαν ντε Γουΐχε ήταν οι πλάγιοι μπακ και οι Κοτζαθανάσης και Γιαουπλάρι στόπερ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής τοποθετήθηκαν οι Σφάκας, Πέτσης και Αγιασιώτης, στα άκρα οι Παπαϊωάννου (αριστερά) και Δημητριάδης (δεξιά), ενώ φορ ήταν ο Βλάχος. Όταν ο τελευταίος έγινε αναγκαστική αλλαγή, ο Παπαϊωάννου πέρασε ως φορ.

Στο πρώτο μέρος ο Θησέας κατάφερε να πάει προηγούμενος στα αποδυτήρια, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και η πίεσή τους ήρθε κυρίως με στημένες φάσεις. Συγκεκριμένα στο 14’ με πλασέ στην αριστερή γωνία ο Βλάχος μετά από κάθετη πάσα του Αγιασιώτη έγινε το 0-1, ενώ στο ημίωρο ο δημιουργός του τέρματος είχε ένα σουτ εκτός εστίας. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έκαναν μέχρι την ανάπαυλα ήδη δύο αναγκαστικές αλλαγές, αφού τραυματίστηκαν ο σκόρερ Βλάχος, που ένιωσε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο, στο 30’ και ένα δεκάλεπτο πριν ο Σφάκας, ο οποίος δέχτηκε χτύπημα πάνω στη φάση από αντίπαλο στο γόνατο.

Στο δεύτερο μέρος ο Θησέας δέχθηκε την ισοφάριση δώδεκα λεπτά πριν τη λήξη. Συγκεκριμένα στο 78’ ο Κακαβάς ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Γιαουπλάρι και έγραψε το τελικό 1-1. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια στη συνέχεια.

Να σημειωθεί ότι αλλαγή στη θέση του Δημητριάδη μπήκε ο Σπύρος Παναγιώτου, που αποκτήθηκε από την Αγία Παρασκευή και αγωνίζεται ως δεξί μπακ-χαφ.

Οι άνθρωποι του Θησέα θέλουν να τονίσουν την ιδιαίτερα καλή φιλοξενία του Αστέρα, ενώ να σημειωθεί ότι λόγω της ώρας επιστροφής δεν μπόρεσαν να αποδεχτούν προκσλήσεις για γεύμα από την ομάδα της Ιτέας και από την οικογένεια του Βλάχου, ο οποίος κατάγεται από την Άμφισσα .

ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς (46’ Κουτσιρίμπας ), Καψιώτης, Βαν ντε Γουΐχε, Κοτζαθανάσης, Γιαουπλάρι, Σφάκας (20’ λ. τρ. Ζάχος), Πέτσης, Παπαϊωάννου (79’ Κακάλιας), Βλάχος (30’ λ. τρ. Φραγκογιάννης), Αγιασιώτης (65’ Αγγελής), Δημητριάδης  (83’ Παναγιώτου)

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.