Φιλική νίκη του ΝΠΣ Βόλος επί του Μαγνησιακού με χατ-τρικ Μωραΐτη

Ο Αλμασίδης μαρκάρεται από τον σκόρερ του ΝΠΣ Βόλος, Μωραΐτη

Ο ΝΠΣ Βόλος σε φιλικό που έγινε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού επικράτησε του Μαγνησιακού με 3-0 με χατ-τρικ του Μωραΐτη.

Στο 22’ η μπάλα πέρασε σε σέντρα-σουτ του Καραγιάννη από τα αριστερά στο πίσω δοκάρι, όπου μόνος από απόσταση αναπνοής και σε κενή εστία ο Μωραΐτης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ για το 1-0.

Στο 39’ πάλι ο Μωραΐτης, κερδίζοντας στην προσωπική μονομαχία τον Γαλανόπουλο, βγήκε μόνος και με το αριστερό εκτέλεσε τον Ράπτη για το 2-0.

Λίγο αργότερα (42’) ο Μωραΐτης έφτασε στο χατ-τρικ, αξιοποιώντας με εύστοχη κοντινή κεφαλιά τη σέντρα του Μαχαίρα από τα αριστερά.

Στο 70’ ο Τσοκάνης, που έπαιξε στόπερ μαζί με τον Καλογερόπουλο, είχε κεφαλιά στο αριστερό κάθετο δοκάρι μετά το φάουλ του Γκλάβτσιτς, ενώ στο 71’ ο Τασιούλης, ενώ βγήκε μόνος με τον Κόστιτς άνοιξε το κοντρόλ και έδωσε την ευκαιρία στον Σέρβο τερματοφύλακα να πέσει στα πόδια του και να μπλοκάρει.

Ενδιαφέρον είχε από το φιλικό και η δοκιμή του Λούνα σε θέση δεξιού μπακ.

Διαιτητές: Τσίντζας, Γκατζούνα, Παγωνόπουλος

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Λούνα, Καραγιάννης, Σιέλης, Καλογερόπουλος, Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Κορνετέ, Ενγκίν, Μαχαίρας, Μωραΐτης

Στο δεύτερο μέρος μπήκαν στο 46’ οι Τσοκάνης, Τρουιγιέ, Κότσιτς και στη συνέχεια οι Τσελεμπάκης, Νταϊλάνι, Χαβαλές, Λυκουρίνος.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Θεοδώρου): Ράπτης, Τόγιας, Αλμασίδης, Σιάτρας, Βέρτζος, Γαλανόπουλος, Μαντώς, Λούρος, Χριστίδης, Τασιούλης, Σιώμος.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Σταμάτης, Μπέικος, Καλτσουνάς, Ροδίτης, Βαρελόπουλος, Κοντοστάθης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.