Φιλικό με τους Παλαιμάχους της η Νίκη

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, μέσω της οποίας γνωστοποίησε την πραγματοποίηση φιλικού ανάμεσα στους κυανόλευκους και τους Παλαιμάχους ποδοσφαιριστές της ομάδας, το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής (6/4, 12:00), στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Με ευχαριστίες στους χορηγούς Διατροφής και Μετακίνησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και στον κόσμο που το στήριξε, κλείνει η ανακοίνωση της ομάδας.

Αναλυτικά:
“Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 προσκαλεί τους φίλους της ομάδας μας σε μια φιλική αναμέτρηση-συνάντηση του ένδοξου παρελθόντος με το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας. Τη Μεγάλη Παρασκευή 06/04/218 στις 12:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (πλαισιωμένη και με νεαρούς αθλητές) θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Παλαίμαχων της ομάδας μας, στο πρώτο αυτό ιστορικό ραντεβού που ευελπιστούμε να καθιερωθεί κάθε χρόνο την ίδια ημέρα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και με εκπλήξεις για τους φιλάθλους της ομάδας μας!

Με την ολοκλήρωση επίσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η Διοικούσα Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για την έως τώρα υποστήριξη τους Χορηγούς Διατροφής και Μετακίνησης αλλά και την ομάδα των εθελοντών για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Φυσικά ευχαριστούμε και τους φιλάθλους της ομάδας μας που με την παρουσία τους και την υποδειγματική τους ως τώρα συμπεριφορά έδειξαν για ακόμη μια φορά το μεγαλείο αυτής της ομάδας κερδίζοντας και πάλι την αποδοχή και αναγνώριση από τον ποδοσφαιρικό κόσμο και την τοπική κοινωνία.

Καλή Ανάσταση σε όλους από την οικογένεια της Νίκης Βόλου.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924-ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.