Φιλικό στο Αλκαζάρ αύριο η Νίκη Βόλου

Η συνεχιζόμενη επίσημη αγωνιστική αδράνεια με την αναστολή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 “αναγκάζει” τις ομάδες να δίνουν μόνο φιλικά παιχνίδια προκειμένου να παραμείνουν σε αγωνιστική εγρήγορση, με τη Νίκη να παίζει ένα τέτοιο δυνατό τεστ αύριο στο Αλκαζάρ με την Λάρισα.

Η Νίκη αφού έπαιξε και με τον Ηρακλή Λάρισας, αύριο Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στις 3 μ.μ., θα κοντραριστεί με την ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ.

Μετά τη σημερινή προπόνηση ανακοινώθηκε και αποστολή για το αυριανό φιλικό με την ΑΕΛ (15.00) όπου οι Μπάλλας και Μορέιρα είναι εκτός.

Η αποστολή για Λάρισα: Μπάγιτς, Μπουργάνης,Μισιρλής, Τοπαλίδης, Κάσσος, Ανδρέου, Δεληζήσης, Λογαράς, Γρομητσάρης, Δημητρίου, Αναστασίου, Τζιάννης (Κ19), Μέτσε, Κριμιτζάς, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Τσουκαλάς, Κρητικός, Μιράντα, Ροχάνο, Τζιώρας, Σιαφά, Ολαϊζόλα

Απο την ΑΕΛ έγινε γνωστό πως την ημέρα του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 13:30, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, με γενική είσοδο 5€ (Θύρες 2, 4, 8, 10) και μόνο για την Θύρα 3 τιμή εισιτηρίου 15€.

Πριν από τον φιλικό αγώνα με τη Νίκη η ΠΑΕ ΑΕΛ θα τιμήσει στο Αλκαζάρ τον συνεργάτη του τεχνικού της βολιώτικης ομάδας Δημήτρη Ελευθερόπουλου, τον Στέλιο Βενετίδη, που έχει υπηρετήσει τους βυσσινί καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες, με κορυφαία αυτή της κατάκτησης του Κυπέλλου το 2007.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2  για επαναξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης !

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.